Category Image 13 keer nieuw!13keernieuw.jpg

- Er zijn nieuwe verpakkingen Lima tortilla chips sesam 125 gram met sticker 15% korting.

- Vascusan is een gekende en zeer goed uitgebalanceerde formule op basis van meer dan 30 nutriënten ter ondersteuning van een goede doorstroming en een gezonde cholesterol balans.

- Vivani, het Duitse bio chocolade merk bij uitstek laat ons met 15 % korting kennis maken met 4 nieuwigheden: de melkchocolade met amandelen, witte chocolade met vanille, en de espresso dragees. Dit zijn chocolade bonen zowel in melk als in pure chocolade.

- Cichoreifructose, zowel vloeibaar als in kristalvorm, hebben we voortaan ook van het merk Eco-Natur. Deze vruchtensuiker, gewonnen uit de cichoreiwortel,  is een ideaal vervangmiddel voor suiker, ... veel gezonder omdat fructose een relatief trage suiker is met een lage GI (Glycemische Index).

- We hebben zopas met korting een kleine voorraad kunnen aankopen van de Lima milde olijfolie 75 cl (10,25 Euro). Tot einde promotiestock mag deze de deur uit aan 9,19 Euro!

- We zijn in onze regio praktisch exclusieve verdeler van ginseng koffie. Voortaan is er korting bij aankoop van meer dan 1 pak. 1 pak= 5,50 Euro. 2 pakken = 10 Euro. 6 pakken = 27 Euro.

- In september wordt er in onze regio met De Post  een gloednieuwe en veelbelovende locale bedrijf- en restaurantgids verdeeld: Bliz. Het is eigenlijk een soort Gouden Gids maar dan op locaal niveau.  Wij zullen er in staan met een kortingbon van 10% voor een eenmalige aankoop. Vanaf 16/08 krijgen we ook op hun website ( www.bliz.be ) een volledige pagina. We komen hier zeker nog op terug...

Intenz.jpgprod07244.jpg

- Intenz magazine zomer 2007 (3,15 Euro) is binnen! Intenz is het kwartaalmagazine bij uitstek voor de moderne vrouw die intens wil genieten van het leven. U leest er alles over op http://www.intenz.org . Zolang de voorraad strekt krijg je het vorige nummer er gratis bij! Maak gebruik van de vele ingesloten kortingbons en vooral van het gratis Intenz tientje op de voorlaatste bladzijde. Dit is een kortingbon van maar liefst 10 Euro op Lucovitaal glucosamine 1500mg 60caps (24,95 Euro). Deze staat momenteel in promo aan 1+1 gratis ! Als u gebruik maakt van het Intenz tientje geven we de Intenz gratis weg. Uiteindelijk krijgt u dus 2 Intenz nummers en 2 stuks glucosamine voor slechts 14,95 Euro ! Totale normale verkoopprijs: 49,90+6,30 = 56,2 Euro. U spaart: 41,25 Euro!!

- Onze hondjes zullen niet gelukkig zijn. Yarrah heeft problemen met de fabrikatie van de kauwbotten (chewing bones)... Voorlopig dus niet meer verkrijgbaar... 

- Voortaan kan je ook voor gemmotherapie bij ons terecht. De glycerinemaceraten van La Dröme Provençale zijn sterk geconcentreerde bereidingen van plantenknoppen, waarvan we dagelijks maar 5 à 15 druppels nodig hebben. Alle gemmo-preparaten zijn van een biologische kwaliteit met biolabel: dit is een must als men maximaal de embryonale kracht en het geheel aan actieve ingrediënten van knoppen wil garanderen. Vraag naar de folder! Hierin vind je makkelijk welke gemmotherapie je kan gebruiken. Voor vrijwel elk ongemak of doel vind je de juiste keuze. Hieronder een overzicht:

Tegen spataders, aambeien, couperose (Witte paardekastanje), Geheugen en concentratie (Zwarte els), Luchtwegen (Hazelaar), Zuiverend (Berk), Hart en bloeddruk (Meidoorn), Humeur en stress (Vijgenboom), Lever (Jeneverbes), Vochtbalans (Es), Bloeddruk en cholesterol (Olijfboom en Maretak), Sterke botten en soepele gewrichten (Bergden), seizoensgebonden allergie (Zwarte bes), Vitaliteit ( Rozemarijn), Luchtwegen en sterke botten (Braambes), Prostaat en vrouw na de menopauze (Mammoetboom), Maandstonden en menopauze (Framboos), Rust en slaap (Zilverlinde), Transit (Rode bosbes), Soepele gewrichten (Rode wijnstok)
Posted: woensdag - juli 04, 2007 at 12:41 PM          


©