Category Image 25 keer nieuw! 


2007-06-29a.jpg- Lima viert uitgebreid zijn 50 jarig bestaan met prachtige aanbiedingen. Zowel de tamari als de shoyu in halve liter fles zijn nu met speciaal etiket verkrijgbaar aan -25% korting! Er zijn nieuwe grotere verpakkingen van de tortilla chips (125 gram in plaats van 75 gram) en er is nu ook een blue corn tortilla chips. De splinternieuwe salsa dipsaus staat ter introductie aan -15% korting: 1,83 Euro in plaats van 2,15 Euro. Wie 3 pakken gewone rijstwafels koopt met zout krijgt er gratis een bewaarblik bij. De rijstmelk van een liter krijg je met een 5+1 gratis, die van 20 cl met een 2+1 gratis! De vanille- en chocolade desserts in 4pack zijn eindelijk terug van weggeweest, hebben een nieuwe receptuur, zijn nog steeds gezoet met granenstropen en zijn nu tijdelijk in  aanbieding met een 3+1 gratis! De tahin met zeezout is er nu ook in een bokaaltje van 200 gram nu ter introductie met 15% korting. En de muesli 1 kg en de sojadrink 1 l staan tijdelijk ook aan -10% korting!

- Piramide heeft voor zijn kruiden vernieuwde verpakkingen met frisse en duidelijke uitstraling. De zakjes zijn voortaan hersluitbaar en blijven dankzij een voorgevormde bodem ook recht staan. Er zijn ook enkele nieuwe varianten waaronder bijvoorbeeld pili pili pepers en nootmuskaatbollen. Peterselie is terug van weggeweest.

- Weleda heeft een aantal nieuwe voordelige pakketten zoals het scheerduopack (aftershave balsem + scheercreme), een zomer verfrissingsset ( citrus verfrissingsbad en duindoorn bodylotion ), het pakket lichte benen (Venadoron en kastanje versterkingsbad) en de vakantie hulpset (combudoron, arnica en calendulazalf + minidouche). Nieuwkomer is de citrus verfrissingsdouche, nu tijdelijk aan -10% korting! Normaal 6,95 Euro, nu nog slechts 6,26 Euro!

- Blijkbaar nog moeilijk te vinden maar toch nog verkrijgbaar: Salus Dolomit calcium magnesium tabletten.

- Van het merk Wadden hebben we een zeer prijsvoordelige veenbessensap: 6,99 Euro voor een fles van 75 cl.

- Wat je zeker moet proberen is de Ice Coffee van Simon Levelt: ervaar bij warme dagen de heerlijke smaak en tegelijk het opwekkend effect als je even een steuntje nodig hebt om de dag verder door te geraken. Ook een aanrader om hier een overheerlijke milkchake mee te maken als je het bij ijscrème voegt!

- Van het merk Aloë-Organics is er nu eindelijk ook zuiver biologisch Aloë Vera sap (met EKO label), niet gefilterd (daarom noemen ze het ook wel een micropulp), zonder bewaarmiddelen of andere toevoegingen. De schil is niet meegeperst wat de smaak ten goede komt. Proef en overtuig je in onze winkel met een borrel van dit weldoende sap. Nu nog tijdelijk ter introductie aan 19,95 Euro in plaats van 22,25 Euro.

- Van het merk Altisa hebben we een krachtpatser onder de vitamin-mineraal complexen in huis gehaald: de adult forte manager plus complex tabletten.

- We hadden al de kokosdrank met banaan van Dr Martins. ... Nu ook de original: tijdelijk in promo aan 2,51 Euro in plaats van 2,79 Euro. Heerlijk puur maar ook fantastisch om te mengen en zo eender welk ander vruchtensap een tropisch tintje te geven!

- Joannusmolen heeft een hele reeks nieuwe wereldgerechten: uit Marokko hadden we al de couscous. daar is nu bij gekomen: uit Italië de Polenta Toscane en uit Spanje de Paëlla à la València. Alle drie staan in promotie!

- HennaPlus heeft van zijn "iedere dag shampoo" nu ook mini verpakkingen: kleine tubekes van 20 cl, handig om de shampoo eens uit te proberen maar ook om mee te nemen op vakantie. Zeker een aanrader nu met de nieuwe reglementeringen voor de handbagage op je vliegreis!

- Brita heeft zijn patronen momenteel in de hoogste promo staan met 3+1gratis verpakkingen, zowel de oude classic als de nieuwe maxtra patronen!

- Natufood bosbessensap staat in promo..

Screenshot_1.jpg

Er zijn zoveel interessante aanbiedingen ... er staat nog zoveel in promo, teveel om op te noemen... Wil je het allemaal weten ga dan naar http://promo.masteluin.be of liever ... kom dan een kijkje nemen in onze winkel! Momenteel zijn er ook nog vele aanbiedingen van het krantje van Mannavita.  Let op de schapkaarten! En PKBenelux heeft zijn laatste krantje voor de zomer momenteel in bedeling: je kan het krantje ook downloaden op de weblog. ( http://iblog.masteluin.be/ )

- Van MorEPA zijn er spaarbonnen te verkrijgen: kleef hierop de barcode van 4 verpakkingen en ontvang een gratis verpakking.

- De gelukkige winnaar van de lenteactie is Liesbet Van Sande: hun gezinnetje kreeg gratis tickets voor Paradisio!

- En tenslotte... Eindelijk hebben we onze oude computer in de winkel geïnstalleerd gekregen. We waren  tegen een draadloze verbinding met de hoofdcomputer in de woonkamer. We hebben immers al meer dan genoeg electromagnetische straling rond ons hoofd. Het leggen van de draadverbinding was wel een hele klus maar het resultaat mag er wezen. Niet alleen ... een draadverbinding is nog altijd de snelste verbinding. Maar ook... We kunnen voortaan vlot op de database in de winkel (producten, bestelbons) en ook ... als er iets moet opgezocht worden op het internet kan de klant zelf meevolgen op het scherm. We zijn ook eindelijk begonnen met het aanleggen van een klantenbestand. Wie ook zijn verjaardag geeft zullen we voortaan elk jaar verwennen met een mooi cadeau: in de maand dat je verjaart mag je een eenmalige aankoop doen met maar liefst 10% korting!


 


Posted: woensdag - juni 27, 2007 at 12:15 PM          


©