Category Image 25 keer nieuw!


Lenteactie.jpg

- Ook dit jaar pakken we weer uit met een grootse Lenteactie.  Er is een voordeelboekje boordevol kortingbonnen voor (h)eerlijke bio-producten van 12 sterke merken. Bekijk zeker ook de laatste pagina want daar kan je meedoen aan een wedstrijd waarmee je een gratis trip naar Paradisio kan winnen voor het hele gezin. Geef de ingevulde bon af aan de kassa. Aan het einde van de actie wordt er 1 gelukkige winnaar getrokken.

- Provamel staat in het voordeelboekje met "Muesli & Soja", een splinternieuw ontbijtproduct met een unieke combinatie van vezels met soja-eiwitten.

- Een veelbelovende nieuwkomer is Evernat "So Crisp" : super lekkere krokante zoute crackertjes op basis van gepofte rijst en soja. . Proef en overtuig u! E zijn er weinigen die proeven en niet kopen. Maar maak je geen zorgen want deze crackers zijn heerlijk licht en bevatten 25% minder caloriën en 60% minder vet dan gewone chips! Ze zijn dus ook geschikt voor wie een slanke lijk wil (houden).

Pajottenland had al appel-veenbessensap maar is er nu ook met puur veenbessensap .Het is een middel bij uitstek voor preventie en behandeling van blaasontsteking. Zoals altijd bij Pajottenland is ook dit sap in glazen fles met statiegeld (0,25 Euro). Veenbessensap mag je echter best niet puur drinken... het is te zuur en daardoor slecht voor de maag. Je kan het best aanlengen met appelsap of nog beter met druivensap. Of je koopt gewoon het nieuwe cranberry-fruitsap van Natufood, een combinatie van puur veenbessensap, mineraalwater en druivendiksap.

- We hebben het normaal niet in voorraad: puppybrokken van Yarrah. Maar nu wel! 't Heeft natuurlijk te maken met het nieuw Weimke (= puppy Weimaraner) dat we in huis gehaald hebben. Giada (= Italiaans van Jade) is nu 10 weken oud en we hopen dat ze een goed vriendje wordt van Amy... Nieuw bij Yarrah zijn ook de blikjes hondeneten met groenten.

- Je wimpers eens extra "in de verf zetten"? Dan is er geen betere keuze dan de nieuwe volume mascara van Dr Hauschka. Sneldrogend. Tip: na het drogen een tweede keer aanbrengen.25%20keer%20nieuw.png

- "Kom op tegen kanker" doet men in ons landje graag met BV's ( Bekende Vlamingen ) en röntgenstraling. Maar als ik dan weet dat zo'n straling op zich ook kankerverwekkend is dan heb ik daar op z'n minst toch mijn bedenkingen bij. In ieder geval... je kan het eigenlijk moeilijk kankerpreventie noemen...  Men spoort alleen maar kwaad op dat al geschied is.  Secundaire preventie noemt men dat. Echte preventie zou erin bestaan het volk eens serieus aan te moedigen tot goede voedingsgewoonten...  dit wil zeggen: een vetarm, vezelrijk biologisch dieet met veel groenten en fruit. Vooral bio-groenten en bio-fruit bevatten in hoge mate zogenaamde antioxidanten. Dit  zijn interessante stoffen die onze cellen beschermen tegen kanker. En het is nuttig te weten dat je die antioxidanten ook kan innemen als voedingssupplement. Een uitstekende antioxidant die bij ons nog op de rekken ontbrak is alfa liponzuur, nu nieuw van Altisa. Het is een krachtig antioxidant, niet alleen op zich, maar ook omdat het vitamine A en E 'recycleert'. Het herstelt de antioxidant eigenschappen van deze 2 vitamines nadat ze vrije radicalen geneutraliseerd hebben. Ook nieuw van Altisa is het fructooligosaccharide inuline, een vezel die werkt als ballast maar ook als prebioticum: het is voeding voor de goede darmbacteriën waardoor de darmflora gunstig beïnvloed wordt.

- Terug van weggeweest: sojabrokken van Vetara ... vegetarisch en prijsvoordelig!

- Voor de liefhebbers van wafels van gepofte granen... er zijn nu ook speltwafels en spelt-chocolade wafels van Moulin des Moines.

- En het rijtje gedroogde noten en vruchten van Horizon is nog maar eens uitgebreid met de gemengde noten.

- Buurmanns heeft onder het merk Actisvelte een nieuwe afslanklijn van 3 producten: Figuclean is een zuiveringskuur waarmee je een afslankingskuur kan starten. Tijdens de eigenlijke afslankfase gebruik je Figufat solution, een vetverbrander. Het derde product, Figurette, is een kleine dispenser met vanille zuigtabletjes die het hongergevoel en de trek in zoete en hartige tussendoortjes verminderen. Dit is een product bij uitstek om na het 'lijnen' goed op gewicht te kunnen blijven. Als je de Figufat of de Figuclean aankoopt krijg je nu tijdelijk de Figurette er gratis bij! Je vindt de nieuwe afslankers voorlopig nog in een mooie opvallende display op de toonbank. Er is ook een infofolder om mee te nemen die je ook hier en hier kan bekijken!

- De Rit heeft in het voordeelboekje 3 koekjes staan die we niet (meer) hadden: het Zeeuws wafeltje, Krakelingen en Lange vingers. En La Bio-Idea geeft bij elk van zijn 3 nieuwe pastasausen telkens een gratis volkoren spaghetti cadeau!

- Eindelijk terug van weggeweest: de relaxcreme, vroeger van meteor dietique, nu van het merk Oceau.


 


Posted: vrijdag - mei 11, 2007 at 12:08 PM          


©