Category Image 14 nieuwe promoties.


 CM%20Capture%201.jpgNieuw in promo:

Van De Traay: de eucalyptus- en de linde-honing in kleine bokalen.

Appelsap van Natufood zonder biolabel maar wel van hoogstam-bomen: dit op zich geeft al wel een zekere garantie vermits zulk hoogstamfruit toch zowiezo nooit gespoten wordt! Probeer nu ook het bijzondere Reine d'Or appelsap!

Vruchtenmuesli en Saffloerolie van Dr. Ritter. Deze laatste is een zeer fijne en heel vloeibare, niet vettige olie, neutraal van smaak... ideaal om mayonaise mee te maken.

De mini rijstwafeltjes van Lima met chocolade zijn terug van weggeweest. Nu tijdelijk met -15% korting-sticker, zowel de melkchocolade als de pure chocolade riz-kiki.

Al ooit het multivruchtensap 11+11 geproefd van Rabenhorst? Smaken verschillen... maar wij vinden dit de lekkerste!

Gebruik je de instant grannenkoffie van Pionier? Gooi de lege pot niet weg... want  sinds een tijdje is deze er nu ook in navulzak!

Piramide heeft een nieuwe kinderthee: Dora! ... Een stripfiguur bekend van de Nederlandse TV. 't Is een aanvulling op de reeds bestaande serie: toverfruit, kinderfantasie en kabouterfeest. Nu tijdelijk in duopack met gratis kinder-sleutelhanger. Tot 30/11 kunnen kinderen meedoen aan de Dora-kleurwedstrijd...hiermee kunnen ze kaarten winnen voor de musical Dora's piratenavontuur. Info over de wedstrijd staat op de actieverpakking. Vraag naar de gratis kleurplaat!

't Is niet de goedkoopste maar wel de lekkerste chocolade: die van Green & Black's... Nu dat hij in promo staat is het wel het moment om hem te leren kennen.

Verder ook nog in promo  valeriaan+hop van Bakansan en spirelli van Lima.

In deze tijden wordt alles maar duurder er toch is er nog een uitzondering op de regel:  de Essential Woman en Omega Man van Barlean's zijn sterk in prijs verlaagd: van 29,95 € naar 24,95 €! 


Posted: donderdag - oktober 11, 2007 at 08:42 AM          


©