Visual Basic 2012 Voorbeelden
   

visual basic 2012 broncode voorbeelden

Blijf op de hoogte van de recente aanpassingen op vbvoorbeelden!

Microsoft Visual Studio 2012Microsoft Developers Network - Visual BasicMicrosoft .NET Framework

Onafhankelijkheid

De vbvoorbeelden websites zijn onafhankelijke websites die niet geassocieerd zijn met, noch geautoriseerd, gesponsord of op enige overige wijze goedgekeurd door de Microsoft Corporation.

Afwijzing van Verantwoordelijkheid

Wees altijd voorzichtig bij het geven van persoonlijk identificerende informatie in eender welke communicatie voorziening. vbvoorbeelden controleert niet, noch steunt de inhoud, boodschappen of overige informatie gevonden in enige communcitie voorziening van deze website. vbvoorbeelden wijst specifiek elke verantwoordelijkheid af in betrekking tot de communicatie voorzieningen en enige acties als gevolg van uw deelname aan deze communicatie voorzieningen. Moderators, leden en gasten zijn geen geautoriseerde woordvoerders, hun visie is dan ook niet noodzakelijk dezelfde als deze van vbvoorbeelden zelf.
De informatie, software, produkten en diensten voorzien en beschikbaar via de vbvoorbeelden websites kunnen onnauwkeurigheden of typografisch fouten bevatten. Wijzigingen worden dan ook regelmatig gemaakt. vbvoorbeelden en/of zijn leveranciers (van goederen of diensten) kunnen op eender welke tijd verbeteringen en wijzigingen aanbrengen aan de vbvoorbeelden websites. Op advies verkregen via de vbvoorbeelden website mag niet vetrouwd worden om persoonlijke, medische, legale of financiële beslissingen te baseren. Gepast professioneel advies is steeds aangewezen voor uw specifieke situatie.
vbvoorbeelden en/of zijn leveranciers (van goederen of diensten) maken geen uitspraak over de gepastheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, tijdigheid en nauwkeurigheid van de informatie, software, produkten, diensten en gerelateerde grafische voorstellingen voor enig doeleinde op de vbvoorbeelden websites. Tot de door de aanwendbare wetten maximum toegestaande omvang worden de informatie, software, produkten, diensten en gerelateerde grafische voorstellingen voorzien "zoals ze zijn" zonder enige garantie of gesteldheid van enige soort. vbvoorbeelden en/of zijn leveranciers (van goederen of diensten) wijzen hierbij alle garantie en toestand af in betrekking tot deze informatie, software, produkten, diensten en gerelateerde grafische voorstellingen. Dit inclusief alle veronderstelde en indirecte garanties of toestand van verkoopbaarheid, geschiktheid voor specifieke doeleinden, titel en niet-schending.
Tot de door de aanwendbare wetten maximum toegestaande omvang zal vbvoorbeelden en/of zijn leveranciers (van goederen of diensten) in geen enkele situatie verantwoordelijk zijn voor directe, indirect, straffende, incidentele, speciale, gevolgschade of schade van eender welke soort inclusief en zonder beperking van schade voor verlies van gebruik, verlies van informatie of verlies van voordelen ten gevolge van of op enige wijze verbonden aan het gebruik, werking of prestatie van de vbvoorbeelden websites, gerelateerde diensten of de informatie, software, produkten, diensten en gerelateerde grafische voorstellingen hierop voorzien. Dit zelfs wanneer vbvoorbeelden en/of zijn leveranciers (van goederen of diensten) werden geadviseerd over de mogelijkheid van schade. Omdat sommige landen, staten of rechtsgebieden het afwijzen of beperken van verantwoordelijkheden door gevolgschade of incidentele schade niet toelaten kan het zijn dat bovenstaande beperkingen niet op u van toepassing zijn. Als u op enige manier ontevreden bent over enig onderdeel van de vbvoorbeelden websites of voorwaarden van gebruik, is uw enigste en exclusieve remedie het gebruik van de vbvoorbeelden websites niet verder te zetten.