Algemeen

Een dak is een kwaliteitsvol product waarbij men bij de keuze rekening moet houden met tal van factoren. In de eerste plaats moet het optimale bescherming bieden tegen allerlei invloeden van de omgeving. Daarnaast dient ook aandacht te gaan naar zaken als comfort en milieu, zoals een juiste warmte- en geluidsisolatie. Om te voldoen aan functionele eisen zoals degelijkheid van dakconstructie, wind-, water- en sneeuwdichtheid, bestendigheid tegen UV-straling, stormbestendigheid en goede ventilatie, is de vakkennis van een specialist een conditio sine qua non.

Camiel Fierens staat garant voor een uitstekende service. Hij onderscheidt zich door jarenlange praktijkervaring, stipte levering en correcte uitvoering van de werken door perfecte afwerking en een goede verstandhouding met de klanten. Tevens is hij steeds bereid langs te komen om geheel vrijblijvend een gratis prijsofferte op te stellen. Zo komt u niet voor onvoorziene verrassingen te staan.

Wanneer u te maken krijgt met beschading van uw dak door storm of een lekkage, staat Camiel Fierens steeds voor u klaar. Bovendien biedt hij u 10 jaar garantie op elk dak dat hij legt.Wij leven volgens de leuze:
" Vakmanschap is onze troef "