NL FR EN DE

Contact: info@concordiahotel.be
 
Molenstraat 29 Blankenberge (Belgium) Tel: +32 (0)50/41.05.05 Fax: +32 (0)50/41.84.13
 

Onthaal

Wij adviseren U om ons tijdig te contacteren teneinde Uw reservatie te kunnen vastleggen. Telefonisch of via e-mail kunt U informeren naar de beschikbaarheid van de kamers en de prijzen voor deze periodes. Eenmaal uw reservatie vaststaat en bevestigd werd, kunnen wij U de gevraagde kamer garanderen.

Bij het onthaal/receptie kunt U inchecken op basis van Uw reservatie. De medewerkers aan de receptie zullen U alle nodige informatie verschaffen om Uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij vragen U in te checken voor 17.00u. Indien U later wenst aan te komen, gelieve dit te melden bij uw reservatie.

De dag van uw vertrek vragen wij U, na een aangenaam ontbijt, uw kamer te verlaten voor 10.00u en uit te checken aan de receptie van het hotel. Indien U later wenst te vertrekken, kan u met de medewerkers afspreken om gedurende de dag uw bagage in het hotel op te bergen.

U bent uiteraard ook welkom om, indien U in Blankenberge bent, direct aan de receptie de nodige inlichtingen te nemen rond uw latere reservatie of uw verblijf van die dag. Indien we kamers beschikbaar hebben, kunnen we deze direct aanbieden.