NL FR EN DE

Contact: info@concordiahotel.be
 
Molenstraat 29 Blankenberge (Belgium) Tel: +32 (0)50/41.05.05 Fax: +32 (0)50/41.84.13
 

Historiek

Reeds jaren bestaat Hotel Concordia** als een verblijfplaats voor toeristen aan de Belgische kust. Bestaande plannen en documenten verwijzen naar een aanpassing van het gebouw in 1927, met hierin reeds de vermelding van Hotel Concordia**.

Het hotel staat van oudsher voor klasse en kwaliteit. De naam Concordia verwijst naar "samenzijn" en "warm onthaal". Een opdracht die we als hotel ook vandaag nog uitstralen.

Hotel Concordia** is in maart 1965 door familie De Baets - Van Hecke omgebouwd tot een 2 sterrenhotel. Met focus op familiebedrijf en de hieraan verbonden diensten, werd het hotel aangepast teneinde het nodige comfort te kunnen bieden. Het hotel Concordia kreeg een nationale en internationale reputatie.

Vanaf 1998 heeft familie Demey - De Baets het hotel een nieuw elan gegeven. Inspelend op de actuele noden van onze klanten en toeristen, kreeg het hotel tussen 2000 en 2004 een stapsgewijze renovatie.

In 2004 zijn de renovatiewerken beŽindigd, en samen met een volledig nieuwe uitstraling, bieden we onze klanten een ruim aanbod aan kamers (inclusief familiekamers), met een stijlvolle inrichting en een kwaliteitsvolle service.