simple html site creator software

Wil u onze vereniging steunen? Dat kan!

U kan op verschillende manieren bijdragen aan de werking van onze vereniging. Als u vragen heeft, kan u ons bereiken via mail of telefoon. Hieronder vindt u de verschillende manieren waarop u ons kan steunen. Alvast bedankt!

Doe een gift

Uw gift is welkom op rekeningnummer BE 85 953-0285605-06. Vanaf 40€ ontvangt u een fiscaal attest.

Geef kledij

We kunnen altijd tweedehands (of nieuwe) kleding gebruiken. Waar we het meest nood aan hebben is mannenkleding: broeken, truien, ondergoed, sokken, schoenen. Daarnaast zijn warme dekens ook erg in trek. Stuur een mailtje of bel even en we regelen een moment om de kleding op te pikken of in ontvangst te nemen.

Aan de slag als vrijwilliger

Als je graag zelf de handen uit de mouwen steekt en de vereniging echt wil leren kennen, kan je komen meedraaien in ons team. Het maakt niet uit of dat voor één dagje is, of voor een langere periode. Neem contact met ons op en dan bespreken we wat mogelijk is.

Steun één van onze projecten

Als één van onze projecten u meer aanspreekt dan de andere, is het mogelijk net dát project een duwtje in de rug te geven. U kan kiezen om het project financieel of materieel te steunen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze verschillende projecten of om met de projectverantwoordelijke van uw favoriete project te spreken.

Organiseer zelf iets

U kan onze bezoekers ook helpen door zelf iets te organiseren. Zo komt er elke derde woensdag van de maand een groep langs om 's avonds kip met appelmoes en een lekker dessert serveren aan de bezoekers van Chez Nous-Bij Ons. Deze gratis formule kent een enorm succes en is een fantastisch initiatief!

ADRES
Kartuizersstraat 60
1000 Brussel

CONTACT
Email: info@cheznousbijons.be
Tel/Fax:+32 (0) 2 5133596

BE85 953-0285605-06