Skepterdoolhof

De enorme stalen deur is in jaren niet meer gesmeerd. Met een kriepend geluid zwaait ze open. Je betreedt een donkere kamer waarop twee gangen en twee trappen uitgeven.

Je bent hier in het Skepterdoolhof. Je dwaalt rond door verlaten gangen, en af en toe vind je een stukje informatie dat je misschien interesseert. Als dat niet het geval is, des te spijtiger want dan verdoe je hier je tijd.


De getalletjes ( ) die je hier tegenkomt, dienen om mij te vertellen wie er op welke pagina's is geweest. Het getal slaat uiteraard op het aantal bezoekers van het skepterdoolhof, en dit vanaf oktober 1999.

Af en toe vind je ook wegwijzers naar buiten. Vergeet dan niet terug te komen!


Tot slot: de uitgang vinden is niet het belangrijkste. Maar kan je de uitgang vinden door enkel van telepoorten gebruik te maken (van zodra je deze pagina verlaten hebt)? Zo niet, kan je dat bewijzen? (hint: alle links zijn statisch)

Het thema van dit doolhof is skepsis. Skepsis ten overstaan van allerhande fenomenen waarover je nogal wat leest: astrologie, pyramides, bloesemtherapie, grafologie, telepathie, poltergeist,... Elk onderwerp en elke claim worden met de nodige omzichtigheid behandeld. Is er iets van? Welke mogelijke verklaringen zijn er? Wat zegt de gevestigde wetenschap?

   1. Trap
  2. Keldertrap
  3. Donkere gang
  4. Donkere gang

Commentaar? Mail me maar: Peter Doomen. Laatste wijziging aan deze site: 16/11/1999.