Autobanden Paul bvba
d BANDENSPECIALIST van het HAGELAND en omstreken
Sinds jaar en dag zijn wij bekend onze service en de beste kwaliteit aan de beste prijzen. Wij zorgen voor de VERKOOP en PLAATSING van AUTOBANDEN van ALLE MERKEN ook voor UITLIJNEN van uw wagen. Zo bieden wij MERKEN die al jaren een sterke reputatie hebben, zoals UNIROYAL, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, BRIDGESTONE, FIRESTONE, CONTINENTAL, HANKOOK, KLEBER, MICHELIN en VREDESTEIN.

Maar om onze klanten nog beter van dienst te zijn, leggen wij constant contact met nieuwe BANDENFABRIKANTEN. Daarbij onderzoeken wij eerst de kwaliteit, en kijken daarna naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zo beschikken wij over echte aanraders!

Welk merk of type AUTOBANDEN u ook bestelt: als u voor 12 uur s middags uw bestelling doorgeeft zijn uw NIEUWE BANDEN de volgende dag geleverd n geplaatst (BALANCEREN altijd in prijs inbegrepen). En denk eraan: in de winter zijn WINTERBANDEN geen overbodige luxe. Zoekt u QUADBANDEN of BANDEN VOOR CROSSMOTOREN? Geef ons een belletje. Ook leveren wij BANDEN VOOR MOTORFIETSEN zowel voor OFF ROAD en ON ROAD. En wat denkt u van ons assortiment AUTOVELGEN? Welk soort VELGEN u ook wenst (van GEWONE VELGEN tot blitse SPORTVELGEN): wij bezorgen ze u, snel en aan de beste prijzen!

Of wij ook AUTOBATTERIJEN en UITLATEN PLAATSEN? Zeker en vast en dat met de zelfde service en straffe prijzen.

Vraag ons advies vandaag nog!
AUTOBANDEN PAUL bvba
Voort 14 - 3272 Testelt

Tony Saenen

Tel: 013/77 14 26
Fax: 013/78 25 61

autobanden.paul@skynet.be

BTW: BE 0441.304.56
maandag van 8u30 tot 18u
dinsdag van 8u30 tot 18u
woensdag van 8u30 tot 18u
donderdag van 8u30 tot 18u
vrijdag van 8u30 tot 17u
zaterdag van 8u00 tot 12u
zondag gesloten
HOME


Over ons

Ons aanbod

Werkplaats

Referenties

Informatie
Copyright © Autobanden Paul bvba | Realisatie: Johan De Pauw