GOEDE BANDEN ZIJN VAN LEVENSBELANG EN GOED
VOOR HET MILIEU


Bij banden gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Veel ongelukken worden veroorzaakt door verkeerde of slecht onderhouden banden.

Welke band past het best bij uw auto? Dat hangt af van heel wat factoren. Niet alleen uw type auto, maar ook de prestaties die u verwacht van uw banden. Het verschil tussen de ene en de andere band ligt vooral in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, bochtgedrag, verbruik en comfort.
AUTOBANDEN PAUL

Een familiebedrijf dat sinds 1986 doelbewust kiest voor kwaliteit en service. Een van de grootste bandencentrales van het Hageland, met een uitgebreide keuze aan merken en producten, zoals autobanden, siervelgen, trekhaken, batterijen en uitlaten.

In onze moderne werkplaats kunnen wij uw auto, moto, 4x4, bestelwagen, vrachtwagen of landbouwmachine op een professionele manier van nieuw schoeisel voorzien, zodat u zich zonder zorgen op de weg kunt begeven.

Denk eraan ... het contact tussen uw auto en het wegdek is slechts enkele vierkante centimers. Een goede band is een noodzaak!

Geniet alvast van alles wat wij u hier bieden, maar kom vlug langs om u te overtuigen van onze kwaliteit aan scherpe prijzen.
maandag van 8u30 tot 18u
dinsdag van 8u30 tot 18u
woensdag van 8u30 tot 18u
donderdag van 8u30 tot 18u
vrijdag van 8u30 tot 17u
zaterdag van 8u00 tot 12u
zondag gesloten
AUTOBANDEN PAUL bvba
Voort 14 - 3272 Testelt

Tony Saenen

Tel: 013/77 14 26
Fax: 013/78 25 61

autobanden.paul@skynet.be

BTW: BE 0441.304.56
Autobanden Paul bvba
dé BANDENSPECIALIST van het HAGELAND en omstreken
HOME


Over ons

Ons aanbod

Werkplaats

Referenties

Informatie
Copyright © Autobanden Paul bvba | Realisatie: Johan De Pauw