Voor verdere informatie: stuur ons een mailtje of bel een keertje!

Autocars - Reisbureau

PATRICK CARS: meer dan 45 jaar SERVICE  & KWALITEIT

 

 

 

 

We pakken dit jaar uit met een vernieuwde groepsbrochure, waarin wij volledig kant en klare groepsreizen samengesteld hebben, zowel dagexcursies als meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. Alle reisvoorstellen zijn uiteraard vatbaar voor wijzigingen volgens uw eigen smaak en voorkeur. Ook voor reizen op maat  kunt u bij ons terecht voor een gratis prijsofferte.

Wat onze autocarvloot betreft maken we uitsluitend gebruik van & autocars. Alle autocars zijn standaard voorzien van toilet en lavabo, bar met warme en koude dranken,video of DVD met meerdere beeldschermen, hifi-installatie, dubbel zonnewerend glas, individuele verlichting, airco of airjet en eventueel mogelijkheid tot Royal Class bij nachtritten of op vraag van de klant. Wij beschikken over autocars van 13 pl., 30 pl., 34 pl., 49 pl., 50 pl., 51 pl. en 55pl.

 

Bovendien staan wij garant voor een perfect afgewerkt programma, waarbij de in detail omschreven reisprogramma’s je met onvergetelijke momenten zullen verrassen. De chauffeur en/of reisleider is in de mogelijkheid het reisprogramma te wijzigen indien dit noodzakelijk is omwille van weersomstandigheden, openingstijden, sluitingsdagen en plaatselijke feestdagen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de reiziger.

Voor alle vragen, inlichtingen en reservaties omtrent de diverse bestemmingen en programma’s kunt u steeds bij ons terecht. De reservatie van een groepsuitstap gebeurt ten minste één maand vóór afreis en het aantal deelnemers alsook de betaling dient minimum één week voor vertrek te gebeuren.

Eventuele kinderkortingen bij meerdaagse reizen zijn enkel en alleen van toepassing indien de kamer gedeeld wordt met 2 volledig betalende volwassenen. Bij een aantal reizen geniet de 3de volwassene een korting indien hij/zij de kamer deelt met 2 volledig betalende personen. Dergelijke kortingen zijn steeds op aanvraag.

Alle verplichte fooien zijn in de prijs inbegrepen. Onze chauffeurs en reisleiders zijn de onontbeerlijke schakel voor het welslagen van uw reis. Hun vakkennis, rijvaardigheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid maken van hen het visitekaartje van Autocars Patrick Cars. Als blijk van waardering voor de geleverde service wordt het geven van een fooi op het einde van de reis dan ook sterk gewaardeerd.

Dankzij onze jarenlange ervaring en de goede samenwerking met restaurants, hotels, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers ontvang je een kwalitatief hoogstaande reis tegen een onklopbare prijs. Zo kan je volledig zorgeloos genieten van kant en klare daguitstap of een meerdaagse. Een tevreden klant is onze beste beloning. Het is dan ook belangrijk voor ons je mening, behoeften, opmerkingen kenbaar te maken, zodat we op die manier steeds de beste kwaliteit kunnen blijven garanderen.

 

 

Patrick Cars

Schildekensstraat 21

9340 Smetlede-Lede

Tel.: +32 (0)9/369.04.63

Fax.: +32 (0)9/368.01.76Openingsuren

maandag 09.00u - 12.00u en 13.30u - 18.00u

dinsdag 09.00u - 12.00u en 13.30u - 18.00u

woensdag 09.00u - 12.00u en 13.30u - 18.00u

donderdag 09.00u - 12.00u en 13.30u - 18.00u

vrijdag 09.00u - 12.00u en 13.30u - 18.00u

zaterdag 09.00u - 12.00u


Heb je opmerkingen of tips mail ze naar webmaster Ben

Email: patrick.schockaert@skynet.be