• Onder Bowling vindt je info over mij als speler.
  • Onder Hengelen vindt je o.a. foto albums van mijn reeds gevangen vissen.
  • Onder Blues vind je o.a. de details waar je op dit moment naar kan luisteren.
  • Onder Computer vind je o.a. info over Oostvlaams Computer Centrum (OVCC) en enkele tips

Hot News

O.V.C.C. bestaat reeds 26 jaar en op vrijdagavond 26 September 2014 van 18u - 22u en op zaterdag 27 September 2014 van 10u - 17u30 gooien we terug onze deuren open.

Nieuws

Deze website is in aanbouw en werkt nog niet ten volle. We hopen de vernieuwde site zo snel mogelijk af te hebben.

De hoofdpagina is voorlopig af. Deze zullen we later van ander commentaar voorzien.

De Bowling, Computer, Hengelen en Gastenboek pagina's zijn ook al gepubliceerd. Deze is in ontwerp afgewerkt, maar de nodige links naar andere websites en eigen pagina's moeten nog gemaakt of ingevoegd worden. Dus nog even geduld.

De andere onderwerpen en onderdelen komen daarna aan de beurt.

Voor de mensen die het meest geintresseerd zijn in de Blues & Muziek thema zullen jammer genoeg het langst moeten wachten. Doordat in de vorige website versie daar het meeste in zat, vraagt deze het meeste werk om te vernieuwen. We hebben voor dit onderwerp ook een paar andere ideeën over hoe en aanpak. Alvast probeer ik er iets moois van te maken.

Need to know basis

De muziek op deze site is vooral bedoeld om het te promoten en om het aanzetten tot het kopen van deze CD's of muziek. Volg later nog, is in overweging.

Reclame pop up’s op website

caution

Een tijd geleden werden mijn bezoekers van mijn website geplaagd met vervelende reclame pop up’s bij het bekijken van mijn website. We hebben ondertussen het probleem opgelost. Mijn excuus voor dat ongemak die er toen was.

Het probleem was blijkbaar gerezen nadat "Nedstat", mijn gratis teller, werd overgenomen door het advertentiebedrijf Ad Pepper (webstats4u). Ondertussen nogmaals verander van naam, ze noemen nu Motigo Deze voorzien in het script dat deze pop up's openen. We waren echter niet gediend met deze wansmakelijke praktijken. Het erge aan de zaak is dat bij de overname de gebruikersovereenkomst is aangepast zonder dat je daarvan op de hoogte wordt gebracht. Mensen die nu inschrijven en die de overeenkomst niet lezen zijn dus zonder het te weten akkoord met het verschijnen van reclame pop up's, en wie lees er nu die ellenlange gebruiksovereenkomsten wel? Het staat beschreven in de gebruikerovereenkomst onder artikel 1 Products and Services. Zie link http://webstats.motigo.com/terms/ . Bij bepaalde website die nog voorzien zijn van hun oude Nedstat tellers verschijnen deze popup’s niet. Maar eenmaal ze nieuwe tellers toevoegen of hun oude tellers aanpassen zullen zij ook van deze popup’s op hen website geplaagd worden. Het vreemde is dat je zelf deze popup’s zelf zelden te zien krijgt of je moet op een andere pc je website bekijken. Ook hangt het van de browser instelling af of popup’s geblokkeerd worden of niet. We hebben dan wijselijk besloten deze tellers te verwijderen en uit te kijken naar iets beter waar dergelijke praktijken niet aan de orde zijn. Daarmee ben ik natuurlijk al mijn oude teller gegevens kwijt. Eerst waren we even van plan geweest om het script zodanig aan te passen dat deze

We hebben dan maar besloten om deze rotzooi van mijn website te verwijderen. Jammer enerzijds want grafisch was de teller informatie van webstats4u/Motigo een van de betere. Wat de juistheid van werking van de teller leek het mij redelijk correct. Als je met verschillende tellerbedrijven werkt zie je verschillen in het verwerken van de gegevens. Welke het meest juiste is, is soms moeilijk te achterhalen.

We proberen nu al een tijdje een paar andere (gratis teller) zoals Onestat & Belstat, Ondertussen kan ik stellen dat mijn voorkeur uitgaat naar Belstat Max. Uw statistieken controleren op hun website is mooi en overzichtelijk. Op deze website is er ook wel wat reclame vakjes aanwezig maar deze zijn niet storend. De enige nadelen van Belstat Max zijn dat je niet meer kan terug kijken wat je statistieken bijvoorbeeld twee jaar terug was, je kan dus alleen de laatste periode (12 maanden) bekijken. Met Belstat Pro kan je tot vijf jaar terug, maar Belstat Pro is een betaalde versie.

Belstat Max printscreen

Vergelijk Belstat Max/Pro

Over Onestat Basic kan ik kort zijn. Er zijn iets meer mogelijkheden om per dag, week, maand of jaren de verschillende statistieken te controleren maar alles ziet er nogal druk en rommelig uit. Het is een kwestie van smaak maar mooi vind ik hun site niet. Qua correctheid van de teller gegevens heb ik ook iets meer twijfels.

Onestat Basic printscreen