Websitebeheer : Robert Van Loo - Update : vrijdag 11 juli 2017

Reservatieformulier - Réservation - Reservierungsschein - Booking form : klik hier - click here

E-mail - tel. 050 68 05 09 - Fotopagina / Photo page : klik here - click here

Beoordelingen op Trip Advisor : klik hier

Suggesties

Openingsuren

- maandag / lundi / Monday / Montag : 18.00-23.00 u.
- dinsdag / mardi / Tuesday / Dienstag : gesloten, fermé, closed
- woensdag / mercredi / Wednesday / Mittwoch : gesloten, fermé, closed, geschlossen
- donderdag / jeudi / Thursday / Donnerstag : 18.00-23.00 u.
- vrijdag / vendredi / Friday / Freitag : 18.00-23.00 u.
- zaterdag / samedi / Saturday / Samstag : 18.00-23.00 u.
- zondag / dimanche / Sunday / Sonntag : 12.00-14.30 u. & 18.00-21.30 u.


Keuken

Belgisch , Frans , Internationaal - Fusion
Voorzieningen : terras
Kader : eigentijds
Capaciteit : 40 pers.
Budget : ± 30 euro
tel. 050 68 05 09

E-mail




Suggesties - Suggestions

Voorgerechten

Zeeuwse jumbo mosselen met pittige tomatencoulis en ”Provolone” piccante
€ 17

Gebakken langoustines met een salade van venkel en avocado, sesam en kerveldressing
€ 18

Hoofdgerechten

Zeeuwse jumbo mosselen met pittige tomatencoulis, “Provolone” piccante en verse frietjes
€ 26

Gebakken lottefilet met aardappelpuree, pesto en kruidenkaas,
zongedroogde tomaatjes en raketsalade
€ 28

Dessert

Crumble van blauwe bessen en ”Pink Lady”-appelen met vanilleroomijs
€ 10


Nederlands

Voorgerechten

Salade met geitenkaas (1), gebakken spekreepjes en appeltjes,bestrooid met crôutons
€ 14

Salade met scampi (5), een coulis van meloen en frambozenyoghurt-vinaigrette.
€ 15

Carpaccio van tonijn met gedroogde serranoham.
€ 17

Carpaccio van Belgisch rund met tomatenchutney
€ 17

Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie
€ 16

Gefrituurde camembert (1) op een fris slaatje met gebakken appeltjes.
€ 14

Scampi al ajillo.
€ 15

Langoustines met calvadosboter
€ 18

Zuiderse vissoep met toast en rouille 16
€ 16

Visbereidingen

Royaal gevulde zuiderse vissoep met toast en rouille
€ 29

Gebakken sliptongen (3), met een fris slaatje en verse frieten.
€ 25

Gebakken kabeljauwhaasje met seizoensgroenten, aardappelpuree en beurre blanc
€ 25

Gegrilde tonijn
met verse béarnaise en verse frieten
€ 26

Gebakken scampi met linguine en paprika-sinaascoulis
€ 25

Vleesbereidingen

Vlaamse stovers bereid met bruine Leffe, geserveerd met een fris slaatje en verse frieten
€ 20

Mojo's burrito: : wrap met een pittige stoofpot van kalkoen, courgettes,aubergines, rode kidneybonen
geserveerd met zure room en galapeopepers).
€ 19

Marokkaanse couscous met gegrilde lamsmerguez, lamskoteletjes en harissa
€ 27

Ossobucco met linguine
€ 24

Coq au vin met aardappelkroketten en een fris slaatje
€ 23

Limousin steak * met een slaatje en verse frietjes
€ 23

Gegrilde irish rib-eye (360 g) * met een slaatje en verse frietjes
€ 26

Gegrilde kangoeroefilet * met een slaatje en verse frietjes
€ 24

* Sausen
Champignon, peper-mosterd,verse béarnaise, Roquefort
€ 3

Desserts

Dame blanche
€ 9

Chocolademousse
€ 9

Crème brulée
€ 9

Profiterollen met vanille-ijs en warme chocoladesaus
€ 9

Sorbet "Colonel"
€ 10

Marokkaanse vegetarische couscous.
€ 19



Menus en français disponibles au restaurant

English menus available at the restaurant



Werk van Peter Six in Resto Mojo

Momenteel wordt het restaurant opgefleurd met schilderijen
van de Brugse kunstenaar Peter Six.

Geboren te Brugge op 21 februari 1958

- 1974-75 : Bouwkundig tekenen Academie Brugge
- 1975-78 : Sierkunsten Academie Brugge
- 1978-82 : Vrije Grafiek Academie Gent
- 1983-84 : Beeldhouwen Academie Kortrijk
- 1984-86 : Leraar Grafiek Stedelijk Secundair Kunsten

Facebookpagina : klik hier

 


Klik op bovenstaand logo