Praktische informatie Activiteiten Sport Bestuur Links Forum Nieuws Foto's
Bestuur
JH 't Bronneken
Bestuur
1px spacer

Bestuur en medewerkers JH 't Bronneken Asse.


De SuperKern

Een amalgaam van briljante geesten en werklustige zieltjes. Zet zich onverdroten en genadeloos in voor uw algemeen welzijn. En als u dat niet gelooft, mag u zelf eens komen kijken! Bijvoorbeeld op de ledenvergadering elke maandag van 20-21u.

Hebt u een idee voor een originele of op zijn minst schandalig winstgevende activiteit, en nog is de goesting het met ons te verwezenlijken ook? Of een briljante inval die door de Bron gegarandeerd een fris lentebriesje doet waaien? Tot binnenkort!

Naast het bieden van een luisterend oor voor de wervelende brainstorms van onze leden, staat de Superkern ook in voor zware taken als:

  • Financieel: boekhouding en begroting
  • Contact met de jeugddienst, jeugdverenigingen, buren, gemeente Asse, de pers, …
  • CoŲrdineren van activiteiten

Daarnaast beschikt JH ’t Bronneken nog over een vaste kern van trouwe leden, die waar nodig een handje toesteken. En als we even niet opletten, ook waar het niet nodig is. Desalniettemin zou onze stek in de Bergestraat als een kaartenhuisje in mekaar storten zonder deze loyale medewerkers!

Voorzitter - Davy Polspoel 
 

Ofwel Het Grote Licht. Laat nu zijn lasers, zoeklichten, strobo's en spots schijnen over het nieuwe bestuur. Leidt met zachte hand op de schouder ons jeugdhuis een nieuw tijdperk in.


info@bronneken.be

Sara Baro

Penningmeesteres - Sara Baro
Onze jonge blonde Godin der aftrekposten. Neemt grootmoedig de boekhouding voor haar rekening. De fiscale blunders van haar collega’s neemt ze er met de grimlach bij.

Vicky Victor

ConciŽrge - Vicky Victor
Oneerbiedig de maÔzena van de Superkern. Eerbiediger de troostende schouder, diplomatische touch, kernmoeder en immer betrouwbare werkkracht van ons jeugdhuis.

naar boven

En verder...

Christophe Leempoels:
Waar er werk is, is er de Stoffel. Altijd paraat, altijd moe, altijd blijven gaan. Bijnamen: “De Man Die Nooit Slaapt Tenzij Asdattem Zat Is” , “Brabants Trekpaard”. Grafschrift: “Met blijven gaan, ist nu gedaan.”


Stephen Denil:
Ademt versgemaaid gras, snoeiharde tackles, subtiele hakjes en poeiers van schoten. Kortom: voetbal. Zowel passief met het opvolgen van de zaalvoetbalcompetitie en het roepen van obsceniteiten naar televisieschermen, als actief in talloze voetbalploegen. Zwakke kant: basketbal.

 

Dries Debisschop:
Manusje van alles. Levensmotto: “Waar geen gaatje is, kan er nog eentje geboord worden.” Geruchten gaan dat hij zonder zijn trouwe Black&Decker naast zich de nachtrust niet kan vinden. Een nachtzoentje van Stijn kan ook wonderen doen.

 

Pieterjan Amerijckx:
Creatieve meesterbrein van de hele operatie. Bruisende bron van wilde ideeŽn. Bodemloos vat van hernieuwbare energie. Haalt zo op zijn eentje de Kyoto norm voor heel Vlaanderen.

 

Jan Ebrard:
 

Als oudste bestuurslid toch het groentje van de bende. Stalker van Assese pers. Kan de nachtrust niet vinden wanneer de schrijfmachine die dag niet gerateld heeft. Een nachtzoentje van PJ kan evenwel wonderen doen.

 

Eervolle vermeldingen...

 

Jeroen Van Nieuwenhove:

alias Den Bleu. webmaster en tapmeester par excellence. Draait tussendoor nog eens marginale en hippe plaatjes in elkaar. Wanneer zijn handen stilstaan, ratelt zijn brein ongestoord verder. Dit gaat niet zelden gepaard met een ongekende woordentsunami.


webmaster@bronneken.be

 

Joke Van Impe

 

 

 

 

 

Mattias Vanderstraeten:

Stand-in waar en wanneer ook nodig. Vaardigheden gaan van het brouwen van goddelijke cocktails, tappen van perfect gekraagde Duvels; over het inrichten van welke polyvalente zaal ook en scoren met de kicker keeper; tot het buiten houden van ongure elementen. We blijven liever lekker thuis, maar met den dezen kunt ge naar den oorlog.

 

naar boven

bottom angle spacer