Dichtingen hebben altijd al een uiterst belangrijke rol gespeeld voor de goede werking en de bedrijfszekerheid van industriële uitrustingen. Het vervaardigen van dichtingen stelt dan ook hoge eisen en vergt materialen die perfect beantwoorden aan het beoogde doel. Echt specialistenwerk dus, met inzet van productieprocessen en kwaliteitsnormen die volkomen overeenstemmen met uw verwachtingen.

 

Brocal : topkwaliteit ten dienste van de industrie

 

 

De familiale onderneming Brocal werd meer dan 35 jaar geleden opgericht en is gespecialiseerd in de bewerking van metaal en andere materialen voor de fabricage van hoogwaardige dichtingen, isoleringen en andere onderdelen. Een specialisatie waarin onze faam reeds sinds lang buiten kijf staat, niet enkel in België maar ook in het buitenland. Onze producten dragen immers op een beslissende wijze bij tot de bedrijfszekerheid van uw uitrustingen, dank zij onze aanpak waarin kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid centraal staan.

 

Een hoogstaande kwaliteit

 

 

De vervaardiging van dichtingen vereist in de eerste plaats aangepaste werktuigen. Onze ervaren gereedschapmakers maken gebruik van spitstechnieken en CAO om volkomen geschikte werktuigen te ontwerpen. Een absolute voorwaarde voor het vervaardigen van een perfect stuk door middel van snijden, vorming of stampwerk.

Onze constante zorg voor kwaliteit heeft sinds lang reeds geleid tot de invoering van een kwaliteitbeheer dat overeenstemt met de norm EN29002 (= ISO9002). De betrouwbaarheid en de efficiëntie hiervan blijken uit de resultaten van talrijke onderzoeken door onze klanten uit de verschillende sectoren van de industrie.

 

Een zeer grote flexibiliteit

 

 

Niet alleen het aantal maar vooral ook de bekwaamheid van onze medewerkers staan borg voor een uiterst beperkte reactietijd. Voor een bestelling van kleine series maar zelfs voor grote hoeveelheden. Realisaties zijn mogelijk volgens plan, model of DXF via E-mail. Onze grote voorraad grondstoffen maakt een zeer snelle levering mogelijk.

 

Totale klantvriendelijkheid

 

 

De kwaliteit en de duurzaamheid van de gebruikte materialen zijn het resultaat van een jarenlange en nauwe samenwerking met onze leveranciers. Overigens worden nog voortdurend nieuwe producten ontwikkeld. Onze ervaring en onze uitrusting maken anderzijds een scherp concurrerende prijs mogelijk. Brocal slaagt er aldus in de verwachtingen van de industrie te vervullen voor de fabricatie van grote series. Maar ook bij de realisatie van kleine reeksen voor KMO's of voor klanten geconfronteerd met dringende spoedherstellingen.

 

Een ruime waaier van toepassingen

 

 

De producten van Brocal zijn bestemd voor een brede waaier van toepassingen :

 

  de belangrijkste infrastructuurwerken : water- en gasleidingen, elektriciteitsdistributie, spoorwegen ;

  de auto-industrie, de chemische en elektronische nijverheid ;

  de bouwsector (sanitair, verwarming,...) ;

  kleinschalige reeksen voor auto's, vrachtwagens, landbouwwerktuigen, bouwkunde,...

 

 

 

 

 

 

Voor alle verdere inlichtingen, aarzel niet en neem contact op :

 

Brocal s.a.-n.v.

Rue Van Malderstraat 34-40

1080 Bruxelles - Brussel

Tél. : 32-2-410.19.18

Fax : 32-2-410.34.37

E-mail : brocal@skynet.be

 

Op eenvoudige aanvraag kunnen wij u de technische kenmerken meedelen van de verschillende materialen vermeld in het fabricatieprogramma. Geen enkele prijs is vooruit bepaald. Voor een prijsofferte, stuur ons per fax het plan of een tekening. Vermeldt eventueel het gebruik van de dichting, het verlangde materiaal en de kwantiteit. Deze gegevens zullen ons toelaten het benodigde type werktuig te bepalen. De O'Ring is een geïmporteerd product. Bijzonder scherp concurrerende prijzen voor grote reeksen.