Kris Rogiers


Nieuws Beschrijving Programma Regio's Maecenae English? Contact

 

    

Terug

 

 

Eerste Kris Rogiers tornooi 

Op 4 en 5 mei spelen we ons eerste Clubkampioenschap 4 Ball. Deze 4 Ball Best Ball wedstrijd wordt gespeeld over 2 dagen. Diegenen die het beste resultaat kunnen voorleggen over de twee dagen samen, mogen zich de 4 Ball clubkampioenen noemen. Er wordt in 2 categorieŽn gespeeld, zowel bij de Heren als bij de Dames. De 1ste categorie speelt strokeplay scratch, de 2de categorie stableford (met strokes).

De ploegen worden door lottrekking bepaald, zodat b.v. single handicaps niet samen kunnen spelen. De bedoeling is dat, dank zij deze loting, een evenwichtig deelnemersveld wordt samengesteld zodat de winnaars niet op voorhand gekend zijn en dat er tot op de laatste hole zal gestreden worden voor de titel. Details over dit alles volgen ten gepaste tijde.

De lottrekking gebeurt vůůr de prijsuitreiking van het tornooi "member gets member" op 1 mei. Daarom worden de inschrijvingen voor dit nu al ophefmakende tornooi reeds afgesloten op 28 APRIL om 18.00 u. Men zegge het voort.

Dit tornooi, dat elk jaar zal terugkomen, wordt genoemd naar onze betreurde Kapitein, de geestelijke vader van de Flemish Masters. Het wordt een eerste hoogtepunt in het Flemish Masters- en Jubileumjaar, helemaal in de sportieve geest van Kris.