Gens Boucneau  
    stamboomgegevens     |    woord en beeld     |     links     |     gastenboek  

LAATSTE NIEUWS

ACTUALITES
LATEST NEWSBookmark deze siteZoeken met Google

 
in de site
internet


Zoeken met Geneanet

Genealogie: zoek uw voorouders op, publiceer uw genealogie,	consulteer de burgerlijke stand ...
LEES MEER...
PLUS D'INFO...
READ MORE...De naam Boucneau in België

verspreiding familienaam Boucneau> inleiding français english  

Welkom.

Op deze site vindt u de stamboom van de familie Boucneau (Vlaanderen) en van andere Boucneau's uit Wallonië, Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten.
Alle Vlaamse Boucneau's zijn afstammelingen van ene Stephanus Boucneau, afkomstig uit Nimy bij Mons (Henegouwen). Hij overleed in 1701 in Avekapelle (West-Vlaanderen).

Reacties en aanvullingen zijn altijd welkom.


Jacques Boucneau (stamboomgegevens)
Johan Boucneau (opzoekwerk)Meer verhalen op onze BLOG!
Om sneller korte verhalen en nieuws te kunnen brengen, begonnen we vorig jaar met een blog over de familie Boucneau. Het is de bedoeling dat deze informatie uiteindelijk ook op de site terecht komt.

français
Pour être en mesure de vous apporter plus rapidement des nouvelles, nous avons commencé l'année dernière avec un blog sur le famille Boucneau.

english
To be able to bring you faster news, we started last year with a blog about the family Boucneau.Geboorteakte van Adolphe Boucneau!
Eindelijk hebben we ze gevonden! De ouders van Adolphe Boucneau, stamvader van de Boucneau-tak in England en de VS. Dankzij de hulp van Jacques Lamoret van het Marmermuseum in Rance vonden we de geboorteakte terug! Adolphe werd geboren in Rance op 15 februari 1820. Zijn ouders zijn Felix Boucneau en Marie Angélique Labiois!


> lees meer...   français englishJoannes Mattheus was 'horlogeur'!Eindelijk weten we nu welke voorouder klokkemaker was!
We kennen nu drie mooie klokken van zijn hand en vonden het tastbare bewijs!

> lees meer...

^ topLaatste update:
13 december 2012

Ga meteen naar het fotoboek...