woensdag, maart 24, 2004

Weblog generatie


Toen ik met Boekblog begon, had ik er geen flauw idee van dat er wel meer mensen literatuur en weblogs in de mixer smijten. Ok: Walter las ik wel eens. Maar dat Richard al een debuut uit had, net als Niels, wist ik absoluut niet. Die laatste is zo goed om "Slager" te publiceren, en me meteen ook maar kunstenaar te noemen. Pfew: over een leuke ochtend gesproken.

donderdag, maart 18, 2004

Territoriumdrift


Toen ik Ruben van TimmieTV vroeg om een verhaal te plaatsen, mailde hij terug: "Het plezier is geheel mijnerzijds, hoewel ook ik te kampen heb met de territoriumdrift die Arnoud (Verbal Jam) ooit beschreef". Des te liever dat hij de tekst toch plaatst. En wel grappig dat "Proper" eigenlijk ook over het vieze gevoel gaat als iemand anders op "jouw" territorium komt.

dinsdag, maart 09, 2004

Knuffel


Alleen dat woord al: "knuffel". Het rijmt in het Nederlands niet voor niets op gestuntel. "Embrasse moi", daar zou ik nog mee kunnen leven.
"(( ))" op weblog Ellingmann.

Ps: De weblog zelf is trouwens ook een absolute aanrader. Zo'n zin als: Misschien is de krant die hij nu leest, gemaakt van het karton dat ooit haar halve liter volle yoghurt omhulde. Meer waw! hier.

vrijdag, maart 05, 2004

Chemie


Al 36 uur bezig met de verslaggeving over een tankwagen met giftig broom die kantelde in Antwerpen. Een vies chemisch goedje. Gelukkig bestaat er ook chemie van een andere orde. Lees "Huis" op de weblog van Richard Osinga. O�k een schrijver die zijn weblog als een belangrijk medium beschouwt.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?