vrijdag, februari 27, 2004

Foutje


Oops: foutje gemaakt bij de mp3-files. Nu is alles aangepast en zou je ze WEL moeten kunnen beluisteren.
Probeer nog maar eens!

donderdag, februari 26, 2004

Details


Ik heb ooit eens een vriendin gedumpt omdat ik zo'n afkeer had van het hoedje dat ze droeg. Niet echt iets om trots op te zijn. Maar details kunnen dus wel belangrijk zijn. Ook omgekeerd: om verliefd op te worden. Daarover gaat "Voet" op weblog Pokpok.

Ps: Ik heb het vreselijk druk gehad met allerlei jobonderhandelingen. Hopelijk nu terug wat sneller nieuwe verhalen. En bedankt aan iedereen die in mailtjes zijn ongeduld liet blijken!

maandag, februari 23, 2004

Geluid


Zeer binnenkort een nieuw verhaal, maar eerst nog even terug naar De Nachten. Daar kon je een discman lenen met daarop een aantal voorgelezen "Boekblog"-verhalen. Het werk van drie lieflijke en super getalendeerde Studio Herman Teirlinck studentes (Dierdre Timp, Lore De Jonckheere en Ine Cafmeyer). Voor wie er niet bij kon zijn, of ze gewoon nog eens wil horen: vanaf nu downloadbaar op mp3:

Carmen.mp3
Ikea.mp3
Opwinden.mp3
Sigaret.mp3
Wolken.mp3
Ziek.mp3
Tour.mp3
Slapen.mp3
Cursus.mp3
Advertentie.mp3

zondag, februari 01, 2004

De Nachten: fin


Het zit erop: De Nachten. Mijn teksten in de toiletten bleken gegeerd. Na vrijdagavond was bijna alles al gejat. Zaterdagnamiddag dus in allerijl nieuwe prints gehangen, maar ook die waren bijzonder snel verdwenen. Soit: ik hoop dat mensen ze een mooi plekje geven bij hen thuis.
De media-aandacht was helemaal enorm. Ik heb de voorbije dagen nog interviews gegeven voor De Nieuwe Wereld, ATV (regionale zender) en Voor De Dag.
Waar de inspiratie voor "Interview" vandaan kwam (nu op de weblog van Webkim) kan je wel raden.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?