donderdag, januari 22, 2004

Fotoshoot


Gisteren interview gedaan voor Zone/03, vandaag nog eentje voor eM, en een fotoshoot in de toiletten van de Singel.
Tussendoor toch nog snel even tijd voor een nieuwe tekst: "Espresso" op de weblog Ohdasmooi.

dinsdag, januari 20, 2004

Theatermadame Pascale Platel had het enkele weken geleden in De Laatste Show (een Vlaamse talkshow) over hoe fascinerend ze de wind vindt. Meteen inspiratie voor dit verhaal: "Wind" op weblog Totally Flabbergasted.

Ps: Ook Pascale Platel staat op het programma van De Nachten.

maandag, januari 12, 2004

Uitspraak


Antwerpenaren hebben moeite met de A. Die klinkt meestal eerder als een O. Het is maar dat u het weet, wanneer u "Dictie" leest op Riot's weblog Refactor.

vrijdag, januari 09, 2004

Drie iBooks op drie weken


Eindelijk weer een nieuw verhaal: "Dood" op de weblog Majadebij. Sorry dat het zo lang duurde, maar ik ben nu al aan de derde iBook toe op drie weken tijd. De twee vorige -gloednieuw uit de doos- sneuvelden telkens na een paar dagen. Problemen met het scherm, en met de harde schijf. Ik ga mijn geloof in Macs nog verliezen.

Het project voor De Nachten krijgt ook eindelijk vorm. Vier studentes van de woordopleiding aan het Antwerpse conservatorium Studio Herman Teirlinck (da's correcter, en het klinkt chiquer, verbeterden de studentes me) gaan de teksten inspreken. Wie op De Nachten naar het toilet gaat, krijgt een discman mee, met daarop de voorgelezen teksten van Boekblog. Maar verwacht je ook aan teksten op wc-brillen, urinoirs en spiegels. Het project heet toepasselijk: "World Wide Wet".

This page is powered by Blogger. Isn't yours?