maandag, december 29, 2003

Kuch


Wie de comment onder de vorige post heeft gelezen, weet meteen waar de inspiratie voor dit verhaal vandaan kwam. "Ziek" op de weblog Attu sees all.

dinsdag, december 23, 2003

Turks Fruit


Noem het maar een ode aan Jan Wolkers: "Boek" op de weblog Worstcasescenario.
Voor wie benieuwd is naar het cover van dat boek, je vindt hier een heel klein gifje.

Ps: Geestig. Sinds ik in een postje de nieuwe miss Belgi� Ellen Petri heb vernoemd, komen er via google een boel mensen op Boekblog terecht die op "Ellen", "Petri" en "Borsten" zoeken. Omdat Boekblog iedereen tevreden wil houden: dit zijn ze dus.

maandag, december 15, 2003

Feminisme


Ik had dit verhaal eerst naar Women on the Web gestuurd. Zij hadden zelf om een tekst voor hun weblog gevraagd. Toen ik de tekst opstuurde schrokken ze blijkbaar nogal, en was alle zin om iets te publiceren verdwenen. Ik kreeg dit in mijn mailbox van voorzitster Marian: "Als het over vrouwen gaat, moet het blijkbaar ook meteen over kutten gaan. What else is new." Nu heb ik niets tegen kutten (ook al is het de eerste keer dat ik het woord in een verhaal gebruik), maar voor mij g��t het verhaal daar zelfs niet over. Wat dan wel? Over aanrakingen, en hoe oppervlakkig die meestal zijn.

Soit: Bastard (op de foto links boven Lotte van Bloody Hell) had er geen problemen mee. C 4 yourself en lees "Rat" op Bastard-Inc.

zondag, december 14, 2003

Miss Belgie


Ellen Petri is sinds zaterdag de nieuwe Miss Belgie. Mijn vriendin wilde per se de show zien, en dat gaf inspiratie voor dit verhaal: "Miss" op Lvb.net.

woensdag, december 10, 2003

De Nachten


Mijn Ibook -nog zo'n oud appelblauwzeegroen-model- heeft de geest gegeven. Vervelend want ik had er net een verhaal op geschreven. Daar moet je dus nog even op wachten tot ik mijn backup op de nieuwe Ibook (zo'n witte) heb gesmeten.

Ivm de vorige post. Het grote rock- en literatuurfestival waar ik optreed is De Nachten. Je vindt me in het programma onder het kopje "Darkrooms". Leuk trouwens, om je naam te zien staan tussen kleppers als Tom Lanoye, Sandy Dillon, Ramsey Nasr of Filip Kowlier. Ik ga nog niet alles verklappen, maar ik zal me er ver houden van de traditionele voorleesbeurt.

Maar soit: eerst die Ibook aan de praat krijgen!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?