zondag, november 30, 2003

Festival


Ik mag binnenkort iets heel leuk doen op een groot literatuur- en rockfestival. Het is nog een beetje te vroeg om al exact te vertellen wat het wordt, maar dit verhaal zal een belangrijke rol spelen. "Plassen" op de weblog Meisjemeisje.
Als het echt zo ver is, vertel ik uiteraard meer.

vrijdag, november 28, 2003

Snelheidsrecord


Normaal doe ik langer over een verhaal, maar dit rolde er op 15 minuutjes uit. "Snurken" op de weblog 1Oe.

zondag, november 23, 2003

Jongens


Germaine Greer heeft een boek uit over het sexappeal van jonge jongens. Daar is het verhaal "Blozen" enigszins op geinspireerd, dat vandaag verscheen op Avondlog (de weblog van het literaire radioprogramma van de VPRO).
Maar ook de soundtrack die Woven Hand maakte voor de dansvoorstelling Blush stond tijdens het schrijven op endless repeat. Voor de totaalervaring: je kan het nummer hier beluisteren terwijl je het verhaal leest.

donderdag, november 13, 2003

Zie ginds is de ...


De sint is de laatste dagen niet uit de kranten te branden. Uit een recente enquete blijkt dat hij bij jongeren nipt nog populairder is dan de kerstman.
Boekblog kan uiteraard niet achterblijven in de sinterklaas-mediahype. Zeker omdat het verhaal "Sint" op de weblog van journaliste Ellen staat.

woensdag, november 12, 2003

Vies


Een lekker smerig verhaaltje: "Zakdoek". Of hoe vies ook heel intiem kan zijn. Maar dat ga ik niet uitleggen, dat moet je maar lezen op Koelman zijn weblog (voor een keer in de links sectie, omdat het anders niet in het brandbrieven concept van zijn site past).

Ik maak hier ook met plezier reclame voor Antwerpen Wereldhoofdstad van het Boek. In 2004 wordt de stad waar ik woon een jaar lang de officiele (toch volgens de Unesco) wereldhoofdstad van de literatuur. Het programma ziet er in elk geval heel leuk uit. Mijn favoriet: schrijvers die tijdens het openingsweekend zullen optreden in de huiskamer van "gewone" Antwerpenaren.

dinsdag, november 04, 2003

Foto


Believe The Hype is een van de mooiste BelgenBlogs. Eigenlijk een fotolog. Bad Hair Boy piekerde dan ook meer dan een week over een passende foto bij "Mars".
Prijsvraag van de week: rara wat staat er op de spacy foto. Antwoorden in de comments graag ...

zondag, november 02, 2003

Soundtrack


Dr. Aap roemt op zijn blog de muziek uit Anyway the wind blows. En die IS ook veel beter dan de film zelf. De perfecte soundtrack om met de carstereo op 'hard' door Antwerpen te rijden. De soundtrack stond ook op toen ik "Dief" schreef.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?