The Art For Hire page is in Dutch, because most of my clients speak Dutch. If you are interested in hiring one of my artworks, and you'd like more information in English, please contact me.

Hoe werkt zo'n huurcontract?
Je huurt een schilderij van Jan Leenders altijd voor
1 jaar. Maandelijks betaal je huur. Bij de aanvang van het huurcontract betaal je ook een borgsom, die je terugkrijgt aan het einde van het huurcontract. Bovendien heb je de mogelijkheid om aan het einde van je huurcontract het schilderij te kopen. De huurgelden die je hebt betaald, worden dan van de aankoopprijs afgetrokken.
Bekijk hier een voorbeeld van een kunsthuurcontract (pdf-bestand).

Welke schilderijen kan je huren?
Alle werken (die niet verkocht zijn, uiteraard) kan je huren. Omdat op de website slechts een selectie van mijn werken staat, kan ik je bij interesse eventueel andere werken aanbevelen die niet op de website staan.

Wat doe je als je interesse hebt?
Stuur me een mailtje. Je krijgt dan een e-mail terug waarin met de maandelijkse huursom en de borgsom van dat schilderij. Klinkt dat voor jou aanvaardbaar, dan kan je het werk in het echt komen bekijken. Dat kan eventueel ook bij jouw thuis.

Huur een schilderij van Jan Leenders!

Kunst in huis halen hoeft niet duur te zijn want je kunt nu een schilderij van Jan Leenders via een huurcontract in huis te halen. Voor een kleine maandelijkse som hangt een prachtig kunstwerk aan jouw muur.

 

Bekijk hier enkele voorbeelden van schilderijen met de maandelijkse huursom en de borgsom.

Bekijk hier de tijdelijke aanbiedingen.

 

JAN LEENDERS > ART FOR HIRE
ARTEXHIBITIONS - ART FOR HIRECOMMISSIONED WORKABOUTCONTACT