De Crijtrally

 

Na het succes van de eerste editie in de zomer van 2007 kon een vervolg moeilijk uitblijven.

De deelnemers van toen herinneren zich zonder twijfel deze rit georganiseerd in het kader van de jaarlijkse Crijtfeesten in het Diepenbeekse gehucht “het Crijt”. Het grootse opzet, de sfeer en het talrijke publiek geven immers een speciaal karakter aan dit dorpsfeest.

De organisatie van deze multimerken rit ligt bij MG Club Limburg VZW en indien u er zeker wil bij zijn, niet twijfelen en inschrijven want omwille van organisatorische redenen is het aantal deelnemers beperkt.

Vertrek vanaf 09u00 voor een rondrit van ongeveer 120 km. In de namiddag zijn wij terug op het Crijt voor onze lekkere pan spek en eieren en nadien blijven wij gewoon ter plaatse om onze auto’s te laten bewonderen en om zelf mee te genieten van de sfeer, de animaties, standwerkers, optredens etc.

Elk jaar proberen we de deelname in de kosten te beperkenen en ervoor te zorgen dat u zeker waar krijgt voor uw geld.

Voor 25,- € per wagen krijgt u: ontbijt met fruitsap en  koffie, ’s Middags lekker boerenspek en eieren, meerdere drankbonnetjes per persoon, inkom op de Crijtfeesten met talrijke animaties, een speciale en schitterende rallyplaat, en om de weg te vinden, een zeer verzorgd roadbook.

Voor elke bijkomende persoon in dezelfde wagen bedraagt de deelname in de kosten 10,- €.

Iedereen, ongeacht het merk en type van wagen evenals gemotoriseerde tweewielers zijn welkom en inschrijven kan via de website van : MG Club Limburg

Uw deelname wordt pas definitief na betaling van de deelname in de kosten op rekeningnummer:                

BE48 4582 1638 2127

met vermelding van uw naam en crijtrally.