Belgium Namaste ! Nepal


Welkom op de internetsite van Bikas Belgium Nepal Association.

0101mva0215A.jpg (77555 bytes)    0103pda6720.jpg (125015 bytes)

Algemene plan van de site :

U beschikt over een permanente menu op het linkse kant van het scherm die u toelaat te navigeren tussen de verschilende bladzijden van deze site georganiseerd in 5 hoofdstukken.
  • Het INTRODUCTIE hoofdstuk brengt u informaties over deze internetsite, met zijn gedetailleerde plan en zijn gebruiksvoorwaarden, over Bikas BNA, haar doelstellingen, haar organisatie en haar actieterrein, Nepal.
  • Het PROJECTEN hoofdstuk legt uit de gerealiseerde projecten, of in uitvoering, of in wording, in de verschillende domeinen waarin Bikas BNA actief is.
  • Het ACTIVITEITEN hoofdstuk verstrekt de verschillende initiatieven van Bikas BNA en de feesten of seminaries dat zij organiseert om beter u te informeren over haar projecten.
  • Het CONTACTEN hoofdstuk geef U de initiatief om Bikas BNA te contacteren en om uw informatie over Nepal te vervoledigen.
  • Het STEUN hoofdstuk geeft u de mogelijkheid Bikas BNA te steunen in haar acties.

Een navigatiebalk boven en onder aan de pagina toont u de situatie van de lopende pagina en stelt u voor een "rondleiding" van de gehele site.


We zijn bezig deze internetsite te verwerken en vragen u een beetje geduld, hij is bestemd de huidige internetsite www.bikas.be te vervangen.