Homepage

Welkom op deze site over Belle Perez. Je kunt hier vertalingen van Belle's songteksten met vertaling terugvinden, maar ook een heleboel krantenknipsels en foto's van concerten van de Spaans Limburgse.
Veel plezier op de site!

Nieuws

Beat on my drum

De nieuwste single 'Beat On My Drum' van Belle Perez feat. Pitbull & Sophia del Carmen is vanaf vandaag beschikbaar op iTunes!

De single is een opzwepende en zwoele plaat geworden die voor zich spreekt! Uiteindelijk is het lange wachten wel wat waard. Het management van Pitbull zet de schouders immers mee onder de plaat en maakt er zowaar een projectplaat van jewelste van, met naast Pitbull ook Sophia Del Carmen op de song. Het duet benadrukt zonder twijfel Belle’s krachtige sound!

Koop ‘Beat On My Drum’ op onderstaande iTunes-link:
https://itunes.apple.com/be/album/beat-on-my-drum-feat.-pitbull/id571628848?l=nl


De gloednieuwe single is beschikbaar in de Nederlandse iTunes vanaf 2 november 2012.

'Back to Back'

Belle Perez & Gipsy Kings, een perfect huwelijk voor een uitermate zomerse "Back To Back". De vele liefhebbers van latin en flamenco krijgen enkel het allerbeste uit het indrukwekkende hitrepertoire van beide artiesten op 2 CD's.

Met o.a. de heupteisteraars "El Mundo Bailando", "Que Viva La Vida", "Enamorada" en "Dime Que Tú Quieres" van mooie Belle op CD1 en de zuiderse wereldhits "Bamboleo", "Volare", "Djobi, Djoba", "Baila Me" en vele anderen van Gipsy Kings op CD2.

"Belle Perez & Gipsy Kings - Back To Back" (2CD), een niet te missen feest vol zuiders temperament!

Tracklisting

CD 1 – BELLE PEREZ
1. El mundo bailando / 2. Que viva la vida (Chiquitan) / 3. Enamorada / 4. Hijo de la luna (with Voice Male) / 5. Light Of My Life / 6. Dime / 7. Loca de amor / 8. Ave María / 9. Amame / 10. Alégria / 11. Sobreviviré / 12. Djolei djolei / 13. Gotitas de amor / 14. Bailaremos / 15. Gloria Estefan Medley / 16. El Ritmo Caliente / 17. Amor latino / 18. Dime que tú quieres / 19. La colegiala / 20. Shake It Out

CD 2 – GIPSY KINGS
1. Bamboleo / 2. Volare (Nel Blu Di Pinto Di Blu) / 3. Baila Me / 4. Solo Por Ti (Amiwawa) / 5. Vamos A Bailar / 6. A Mi Manera (Comme D'habitude) / 7. Tu Quieres Volver / 8. Djobi, Djoba / 9. Bem, Bem Maria / 10. Soy / 11. Moorea / 12. Sin Ella / 13. Como Ayer / 14. La Quiero / 15. Oh Éh Oh Éh / 16. Pida Me La / 17. Petite Noya / 18. Como Siento Yo / 19. Un Amor / 20. Mi Vida

Radio 2 zomerhit

Vanaf nu kun je stemmen voor de zomerhit op Belle Perez. Ze is genomineerd als 'beste vrouwelijke artiest' en voor dé zomerhit. Stemmen kan hier.

PRIMEUR: Shake it out

Op 21 mei zullen de vrouwen van KVLV op het KVLV-event de nieuwe single van Belle Perez dansen. In het volgende filmpje zie je de dames dansen op Belle's single die in mei uitkomt.

OUT NOW! Belle Perez - La Colegiala

De zon is in het land en we weten dat het dan bij iedereen, maar vooral bij Belle Perez, begint te kriebelen. De Limburgse schone met Latino roots heeft een platencontract op zak bij Universal/ARS en bruist van de energie om er stevig in te vliegen. De zomer is al jarenlang hét favoriete speelterrein van Belle en ook die van 2010 krijgt een vurige Perez-injectie met de nieuwe single "La Colegiala".

Voor haar nieuwe single werkte Belle samen met Frégate Music, het bekende Parijse productieteam achter de Franse remixen van o.a. Lady GaGa en Rihanna. Een frisse, hippe zomersingle werd het resultaat. 

"Het is best spannend allemaal. Hoewel 'La Colegiala' nog steeds Spaans en Belle Perez is, geeft deze single me echt het gevoel opnieuw gestart te zijn. De sound is anders, jonger ook, er zit meer een 'latin dance' toetsje in. Ook op mijn nieuwe album, waaraan we volop aan het werken zijn, ga ik nieuwe dingen proberen. Ik kijk er enorm naar uit in ieder geval, maar laat ons eerst beginnen met de single 'La Colegiala'. Ik hoop dat die gesmaakt wordt door de mensen", aldus een enthousiaste Belle. 

"La Colegiala", de nieuwe single van Belle Perez, ligt nu in de winkel! 

DOWNLOAD DE NIEUWE SINGLE VIA iTUNES

Opnieuw presentatrice

Na de presentatie van de Tros Muziekfeesten in Nederland krijgt Belle nu ook een presentatierol in een muziekshow van VTM. De show is momenteel nog steeds naamloos en het nieuws is ook nog niet bevestigd door de Vlaamse Mediamaatschappij. Het programma zou Tien Om Te Zien moeten vervangen en de flop van Hit The Road doen vergeten. In september zou het programma elke zondag op de buis zijn tussen Royalties en het Nieuws.

Nieuwe single in première

De nieuwe single van Belle Perez wordt op 7 juni op de Anne Showcase in Vilvoorde voorgesteld in België. In Nederland is dit een dag later op 8 juni op de TROS Muziekfeesten in Purmerend. De titel en de richting van de single is nog steeds een goed bewaard geheim.

Belle Perez laat stem verzekeren

De Vlaamse latinozangeres Belle Perez heeft een verzekering afgesloten voor haar stembanden. Dat vindt haar manager Hugo Foets niet meer dan logisch. 
‘Voor de carrière van Belle is haar stem het meest waardevolle', zegt hij. ‘Als er iets met haar stem zou gebeuren, is ze haar inkomen kwijt.'
Het heeft wel even geduurd voor een verzekeringsmaatschappij in zee wou gaan met Belle Perez. Uiteindelijk is er een polis afgesloten met een buitenlandse maatschappij. Ook organisatoren die een show boeken, zijn verzekerd als er iets zou gebeuren.

Oxygen

2009 was een jaar waarin Belle Perez zichzelf even de tijd gaf om op adem te komen, om er vervolgens in 2010 weer stevig en met heel veel 'goesting' tegenaan te gaan. En dat doet ze in 2011 opnieuw met de spiksplinternieuwe en wervelende theatershow 'Oxygen'. De Spaans-Belgische zangeres vliegt er vol energie in. Haar nieuwe look – vrouwelijker dan ooit – is een lust voor het oog. Haar nieuwe sound, opzwepend en zwoel, is een genot voor het oor. Belle trakteert het publiek op haar eigen hits, nieuwe medleys en wereldhits die ze een verrassende latin- touch geeft. Belle zet elke zaal in vuur en vlam. Of ze nu in het Engels of in het Spaans zingt, muziek is haar taal. 'Oxygen': adembenemend mooi.

Belle Perez op 'Because I am a girl'-concert

Unieke optredens en duetten met groot orkest voor:
Because I am a Girl in concert

17 juni kleurt Java Eiland Amsterdam roze voor meisjes Amsterdam, 26 maart 2010- Op donderdag 17 juni vindt op het Java Eiland Amsterdam een muzikaal verrassend spektakel plaats voor de campagne ‘Because I am a Girl’ van ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland. Alain Clark, Karin Bloemen, Waylon, Giovanca, Caro Emerald, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé en vele anderen dragen belangeloos bij aan dit concert om aandacht te vragen voor de situatie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ieder verkocht kaartje staat garant voor de geboorteregistratie van een meisje. Een kind zonder geboortebewijs heeft geen bestaan. De kaartverkoop start zaterdag 27 maart om 10.00 uur.
Het Because I am a Girl in concert
Dit concert is een unieke samenwerking van Nederlands grootste artiesten. De organisatie ontvangt nog elke dag aanmeldingen van artiesten die graag mee willen doen aan deze bijzondere avond. Because I am a Girl in concert is een avondvullend programma waarbij artiesten in verrassende combinaties zullen optreden. Deze avond zal worden opgenomen door de AVRO en later dit jaar op televisie worden uitgezonden. Het belooft een zeer bijzonder concert te worden.
Voor dit concert werken o.a. de volgende artiesten belangeloos mee: Waylon, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Giovanca, Alain Clark, Caro Emerald, Tim Akkerman, Do, Sharon den Adel, Berget Lewis, Nikki, Sherry Dyanne (protégé van Trijntje), Nils Krake (protégé van Alain Clark), Babette van Veen, Belle Perez, Sabine Uitslag (CDA-politica), Glennis Grace, Edsilia Rombley, Syb van der Ploeg, Erik van ’t Hoff, Dennis en Karin Bloemen. Daphne
Bunskoek zal het concert presenteren. Het concert wordt georganiseerd door A&A Concerts en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.
Campagne ‘Because I am a Girl’
Meisjes in ontwikkelingslanden hebben het vaak veel slechter dan jongens. Sinds 2007 voert Plan daarom wereldwijd de campagne ‘Because I am a Girl’. Plan zorgt ervoor dat meisjes naar school kunnen, vecht ervoor dat ze niet worden besneden en voorkomt dat ze als kind worden uitgehuwelijkt. Ook geeft Plan Nederland voorlichting aan ouders, lokale dorpscomités, overheden en regeringen om meer meisjes (en jongens) te laten registreren en een geboortebewijs te geven, omdat ze daar recht op hebben.
Kaartverkoop
De kaartverkoop start zaterdag 27 maart om 10.00 uur via www.plannederland.nl/concert (wordt sponsor van meisjesprojecten van Plan Nederland en ontvang 2 concertkaarten gratis), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen van TicketService Nederland: o.a. VVV kantoren, Postkantoren, GWK, Free Record Shops en via 0900-3001250 (45cpm). Kaarten
kosten € 27,50. Geen servicekosten als online kaarten worden besteld. Aanvang van het concert 20.00 uur.

Belle tekent bij ARS/Universal

Maandag 22 maart kregen we al goed nieuws: Belle ging naar Parijs voor het opnemen van een nieuwe single die trouwens in mei uitkomt en enkele dagen later kregen we het hele verhaal te horen. Belle heeft namelijk een platencontract getekend bij ARS/Universal. Deze platenmaatschappij zal Belle's grote droom om in Latijns-Amerika iets te betekenen misschien wel waar maken omdat deze over de hele wereld werken. In september komt er weer een nieuw album in de rekken.

Facebook


Nieuwsbrief

e-mailadres: