Belgium Navy Cadets

 

Startpagina

Eerste keer?

Afdeling 001 - Antwerpen

RedHawk

Rangen & Graden

Links en rechts...

Contacteer ons...

 

RedHawk Training Camp


Verticaal vorderen op touw met stijgklemmen

 Donderdag 03/08/06:
Ik en LT Clerinx deden de inkopen doen voor het kamp. Daar waren we toch een hele middag met bezig. Als alle inkopen gedaan waren gingen we onze spullen in de auto’s doen; de auto van LT Clerinx zat helemaal vol met onze fietsen en zakken en de auto van 2MR De Groote zat ook al helemaal vol.
Dan vertrokken we naar Limburg. Daar aangekomen, wachtten we op de rest en maakten onze slaapplaatsen klaar, eens de rest er was deden die hetzelfde en gingen we slapen.

Vrijdag 4/08/06:
We startten onze dag met een toertje fietsen; op een bepaald punt zetten we de fietsen aan de kant en gingen we lopen, en als we terug kwamen pompte we 20 keer en dan terug op fiets richting het huis. Daar konden we ons dan wassen en ontbijten.

Na het ontbijt gingen de LT, KMT Andries en ikzelf wat klimmen in de hangar aan het huis. We werkten met stijgklemmen en abseilacht. De hoogte was toch ongeveer 8 meter hoog, vrij veel voor een hangar.

Rond de middag ging 2MR De Groote met mij de broodjes halen bij de bakker. En toen we terug waren maakten we het middagmaal klaar.

Tijdens de middagpauze waren we weer aan het klimmen. Daarna vertrokken we naar het zwembad met de fiets (11 km). Na het zwemmen en de tocht terug was het rusten. Ik heb dan het avondeten klaargemaakt, met de hulp van de broer van de LT. Na het eten en de afwas, maakten we ons klaar voor een stadsbezoek in Sint-Truiden om onze dag af te sluiten.


Full Paintball Equipment! Nie voor crèmekoeke

Zaterdag 5/08/06:
Als we wakker werden, vertrokken we direct op fietstocht van 10 km.

In de fietstocht waren er steile hellingen dus het was wel zwaar. Ondertussen was 2MR De Groote naar de bakker geweest. Als we terug kwamen konden we ons wassen en wat rusten. Maar natuurlijk gingen we liever terug aan de koorden hangen, want dat was enorm plezant.
Het was intussen al bijna middag, dus we maakten ons klaar om te gaan paintballen. Als iedereen klaar was, namen we de fiets en reden naar een appelplantage, waarachter we konden paintballen. Dat was leuk maar ook pijnlijk.We hebben ongeveer anderhalf uur gepaintbalt.
Als het avond eten klaar was gingen we lekker eten en dan afwassen. Dan maakten we ons klaar voor een nachtelijke dropping van 25KM. We vertrokken naar Attenhoven met de auto en van daar te voet terug naar Hoepertingen. We waren met 4 voor de dropping en na zo’n 7 km, kwamen we aan in Kerkom. Daar besloten we in 2 groepen verder te gaan. LT Clerinx en ik waren één groep en
2MR Smits en SGZ Van Mullem waren de andere groep.

Het was dus de bedoeling van niet op de weg te komen, want we mochten niet gezien worden. Wij kwamen om 0330h aan en de 2 groep kwam om 0530h aan.

Zondag 6/08/06:
We werden pas wakker om 12uur, waarna we ontbeten; we kregen gesuikerde croissants, dat was heel erg lekker. We gingen ons wassen en het rustig aan doen.

Rond 1400h wou ik de barbecue aan doen.  Maar het ging veel te traag dat vuur, dus kwam de LT met een flare (Bengaals vuur). De barbecue branden plots op volle toeren. Maar we moesten nog even wachten dus hielden we ons bezig met een parachute af te steken. Als het vuur goed was, kon ik beginnen barbecuen. Als iedereen had gegeten en de afwas was gedaan, gingen we onze zakken klaarmaken voor te vertrekken. Dan laadden we de auto’s in en gingen we richting een sauna- & relaxcentrum. Daar zijn we volledig tot rust gekomen, alvorens naar huis te vertrekken. Het RedHawk-Training Camp was gedaan.

2KD Van De Velde B.

terug