2004 

De tekst hieronder is gebaseerd op de voorspellingen die gemaakt zijn voor  het December nummer (2003) van Sante. Als je wilt weten hoe ik over īzonneteken astrologie`denk,  lees dan de inleiding die geschreven werd bij de beschrijvingen voor 2001.

Als je wilt weten wanneer precies een `sterrenbeeldībegint, kijk dan onderaan deze pagina voor de  tabel daaromtrent.

(Commercial: Als je wilt weten welk dierenriemteken "bij je past" naar aanleiding van je geboortehoroscoop, stuur dan je geboortegegevens inclusief exacte geboortetijd door en maak 15 euro over op postgiro 7546160 ten name van CHTA-Workshops, Oudewand 19, 7201 LJ  Zutphen, o.v.v. "relatiehoroscoop" - de levering kan ivm drukte wel een paar weken duren.)

 

 

RAM (21 maart tot 21 april)

JANUARI: Je hebt deze maand (eindelijk) een flinke dosis energie ter beschikking, en eind Maart/begin April geboren Rammen hebben die misschien wel extra hard nodig ook, alhoewel vooral zij ook veel hulp krijgen van vrienden! 

FEBRUARI Vanaf 9 februari staat Venus (de planeet van de liefde) ook in Ram: het wordt de beste maand van het jaar voor jullie wat dat betreft! 

MAART : Vooral tussen 11 en 13 April geboren Rammen zullen een heel bijzonder jaar hebben: je bereikt veel, er verandert ook veel, met goed resultaat allemaal zelfs als het deze maand vooral aan het eind wat emotioneel wordt.

APRIL : Communicatie, kontakten, en heen en weer reizen is het thema van deze maand voor jullie.  Er gaat zo nu en dan wel wat mis overigens wat dat betreft, probeer niet te veel ruzie te zoeken! 

MEI : Mei wordt een wat zachtere en warmere maand, letterlijk natuurlijk, maar ook figuurlijk. Het leven stroomt weer de goede kant op! 

JUNI : Als het allemaal wat anders loopt dan je verwacht dee maand, zul je na de 24e een verandering bemerken: een van de meest succesvolle en ook ondernemingslustige perioden start dan voor julie, die de hele zomer aanhoudt, tot en met 10 augustus maar liefst! 

JULI : Een warme en vrolijke maand, waar je goed in je vel zit en misschien meer aandacht krijgt dan je lief is. 

AUGUSTUS : Na de 10e wordt het steeds meer gewoon 'werken' geblazen, tijd om de dingen eens even echt goed op gang te brengen, liefst met enige precisie (wat niet echt bij je past:-)  

SEPTEMBER : September is lang niet slecht voor de liefde, maar wel pas vanaf de 7e, voor je tijd staat je hoofd er waarschijnlijk ook niet helemaal naar. 

OKTOBER : Vooral voor 21 tot 27 maart geboren Rammen wordt oktober en interessante maand! Misschien verander je van studie, of neemt andere beslissingen die te maken hebben met wat er een jaar of 6 geleden begon in je leven. Je bent vanaf nu voorlopig meer compromisbereid en ook toegankelijker in de liefde dan ooit, en dat gaat voorlopig voor alle Rammen gelden! 

NOVEMBER : November wordt een beetje een lastige maand, een beetje broeierig ook wel met betrekking tot relqaties met anderen.  Je spontane redeneerskunst wordt niet altijd gewaardeerd, maar ja, zwijgen is niets voor je. 

DECEMBER : Een prima maand, met vooral na de 17e heel plezierige contacten met anderen, of op het gebied van de liefde! Je voelt je gul en schenkt de waaqrdering die je zelf krijgt ook makkelijk weg aan anderen, waardoor het leven in relatie met andere planeetbewoners heel aanvaardbaar is voor je momenteel. Een goed einde en een goede start voor 2005 staan je dus te wachten!

Naar boven


 

  STIER (21 april - 21 mei)

JANUARI Het jaar start wat sneller dan je als Stier lief is, maar vanaf de 15e komt er weer duidelijke structuur in je leven. 

FEBRUARI Het tempo in Februari ligt je duidelijk beter, je doet het kalm aan en kunt je energie veel beter verdelen. 

MAART Dit is een prima maand voor jou als Stier, sommige dingen lijken wel vanzelf te gaan, en vooral op je werk loopt het gesmeerd. Wat de liefde betreft is Maart zelfs de beste maand van het hele jaar voor je! 

APRIL Tot de 19e gaat alles zo gewoon z'n normale loop, al is het iets drukker in contactueel opzicht dan anders, en wordt er veel communicatie van je gevraagd, maar vanaf de 19e tot 4 mei gebeuren er dingen waar je weinig controle op hebt, vooral in emotioneel opzicht. 

MEI  Stieren die rond 5-7 mei jarig zijn maken dit jaar wel wat ongrijpbare processen mee. Op een heel basaal vlak kan het gaan om het verlies van de trouw van iemand, op een dieper vlak kan het gaan om het meer open staan voor een innerlijk vertrouwen. 

JUNI Het weekend van de 11e is vooral voor 25-26 April geboren Stieren  verrassend, op een leuke manier, en voor het overige en de andere Stieren is Juni over het algemeen een 'gewone'maand. 

JULI Een goed advies voor deze maand is om je zelf niet te veel op de voorgrond te zetten, en maar gewoon even aan het werk te blijven. 

AUGUSTUS Augustus is een veel leukere maand, ook om op vakantie te gaan, maar doe dat laatste pas in de tweede helft van de maand. Als je toch moet werken, geniet dan maar van ontspanning op je werk want veel constructiefs gebeurt er toch niet. 

SEPTEMBER September is een superaktieve maand, een maand om op te ruimen, dieet te houden, en hard te werken.

OKTOBER In oktober verandert de sfeer helemaal, ook binnen in je zelf: je wordt vriendelijker. Stieren die op of rond 25 april geboren zijn kunnen een intens weekend ervaren aan het eind van de maand. 

NOVEMBER Relaties en de liefde zijn het belangrijkste thema, maar het loopt misschien niet helemaal naar je tevredenheid. Wees compromisbereid! 

DECEMBER December verloopt niet veel anders als normaal. Het is een goed idee dit jaar eens echt positieve plannen op te stellen voor het komende jaar! 

Naar boven.


 

TWEELINGEN (21 mei - 22 juni)

JANUARI Er staan dit hele jaar megaveranderingen op stapel voor zowel de 10/12 juni jarige Tweelingen, alsvoor de 21/23 mei geboren Tweelingen. Mannelijke personen in je omgeving spelen daarbij de hoofdrol.  De andere Tweelingen kunnen overigens een heel `stromend`jaar tegemoet zien. 

FEBRUARI Een prima maand, al gaat het handelen je te traag en heb je wellicht wat te weinig energie voor je plannen. Gun je lichaam wat rust.

MAART Aandacht voor je voeding en het lichamelijke is nog steeds belangrijk. Maar deze maand kan ook heel erg 'sensueel' worden! 

APRIL April wordt echter een goeded maand van het jaar voor jou op liefdesgebied, want kunnen praten met iemand is wel erg belangrijk voor je, wellicht nog meer dan het fysieke.

MEI Venus straalt je dit jaar wel erg gunstig toe want ze staat dit jaar langer dan ooit in Tweelingen, jouw teken!

JUNI De kans dat je in junni oude liefdes opnieuw ontmoet is niet klein!

JULI Ook de hele maand juli gaat het geweldig op het gevoels-en relatiegebied voor jou Tweelingen, geniet ervan!

AUGUSTUS Na de 11e is het tijd voor ontspanning en het opzoeken van mensen met wie je het contact een beetje verloren hebt (of wellicht zoeken ze jou op). 

SEPTEMBER Ook voor jou is September een goede maand om eens even flink aan het werk te gaan,vooral na het eerste weekend.

OKTOBER Een prima maand, en vooral voor de in Mei jarige Tweelingen heel succesvol! 

NOVEMBER Nu zijn de eind Mei/begin Juni geboren Tweelingen aan de beurt voor succes, ook relationeel, al kan het wat veranderlijk lopen wat dat laatste betreft.

DECEMBER En in deze maand zijn de 4-9 juni jarige Tweelingen aan de beurt voor geluk, relationeel is het nu wat te broeierig en intens voor julie allemaal. In 2005 komen de andere Tweelingen overigens aan bod voor de astrologisch succesformule! 

Naar boven


 

KREEFT (22 juni -23 juli)

JANUARI De meeste Kreeften krijgen dit jaar een om de 7 jaar terugkerende 'dip', die echter omgedraaid kan worden naar het positieve, door heel resultaatgericht je doelstellingen aan te passen met wat verantwoordelijkheidsbesef voor je eigen leven. 

FEBRUARI Een goede maand om even op adem te komen, en te relaxen voor jou Kreeft!

MAART Na 8/9 maart is de 'dip' voor de 22-28 juni jarige Kreeften over : jullie beginnen een nieuwe levensfase met een nieuwe structuur in je leven. 

APRIL Een wat hektische maand voor jou Kreeft! Wees wat flexibel. 

MEI Mei gaat zo z'n gangetje maar sommigen van jullie hebben nu een  heel goede  periode van 3 maanden voor de boeg! 

JUNI Vooral aan het eind is het een "warme" periode met goede uitwisselingen met anderen. 

JULI Nu zijn de 7-11 Juli jarige Kreeften aan de beurt om hun leven een serieus te gaan herzien, waar nodig.

AUGUSTUS Vanaf de 8e gaat Venus in Kreeft lopen en start de meest succesvolle 4 weken in het jaar voor jou als Kreeft op het gebied van de liefde.

SEPTEMBER De 16-18 Juli jarige Kreeften maken het "dip" proces nu mee, voor het overige is het een prima maand voor Kreeften in het algemeen. 

OKTOBER In sociaal opzicht is dit een perfecte maand, met veel diepe emotionele ervaringen die hee goed voelen. 

NOVEMBER Relationeel wordt het intenser (maar wel leuk), op 9-10 november gaan met name de 20 juli geboren Kreeft een bezinningsperiode in.

DECEMBER Het jaar sluit prima af voor jullie; deze maand is eigenlijk heel geschikt om veel te studeren en te lezen. 

Naar bovenLEEUW ((23 juli - 24 augustus)

JANUARI Tussen 4 en 9 Augustus geboren Leeuwen ondergaan een sterke spirituele invloed  dit jaar (ofschoon sommigen het als een identiteitsverlies kunnen ervaren, met als gevolg het bovenkomen van de vraag `Wie ben ik nu echt?"  Leeuwen die eerder geboren zijn, hebben dit proces al gehad, en inderdaad, Leeuwen die later geboren zijn, kunnen het nog in de toekomst tegemoet zien.. Verder blaken jullie in Januari allemaal van de energie (als het goed is)  

FEBRUARI De planetaire energie van Februari heeft niet zo veel vuur als jij met je Leeuw-temperament wel zou willen. Laat je niet frustreren en neem het ervan: ontspan je, en maak in alle rust eens wat dingen af. 

MAART Rond 15 Augustus geboren Leeuwen hebben een heel succesvol jaar en naarmate Maart verstrijkt merk je er meer en meer van. Ook de andere Leeuwen komen in de loop van de maand steeds beter in hun vel. 

APRIL Alhoewel er hard aan vernieuwingen gewerkt wordt, is dit een prima maand voor jullie Leeuwen, met veel interessante contacten. 

MEI In de laatste 10 dagen van Mei keert de rust terug, sterker nog: als je maar doorgaat, zul je merken dat veel dingen niet meer lukken, omdat het de bedoeling is eens even op adem te komen en kontakten te herstellen met vrienden die je lang niet gezien hebt. 

JUNI In alle opzichten een emotioneel warme en contactrijke maand voor jullie Leeuwen. 

JULI Mensen vragen nu om je ideeen, en luisteren er overigens ook naar. Dus neem het voortouw maar als Leeuw! 

AUGUSTUS Na de 11e is het wel een goed  idee op vakantie te zijn.. en voor het overige loopt deze maand als anderen.

SEPTEMBER Vanaf 7 September staat Venus in Leeuw: de tijd voor de liefde, het cadeautjes ontvangen en geven is voor jou pas nu echt aangebroken!  Geniet er de hele maand verder van! 

OKTOBER Relaties op basis van gelijkwaardigheid in plaats van dienstbaar zijn aan, en diensten ontvangen,  zijn vanaf nu het thema. Die nieuwe energie (die een jaar duurtt) bevalt je overigens prima. 

NOVEMBER In de liefde een topmaand, maar thuis en met je familie kunnen er rond de 7e oif 8e wat zorgen zijn, die opgelost moeten worden. 

DECEMBER Een leuke maand voor jullie, waar je het gevoel hebt dat je echt "leeft"! 

 

Naar boven


 

MAAGD (24 augustus - 23 september)

JANUARI  De meesten van jullie profiteren nog tot en met eind September van het feit dat de geluksplaneet Jupiter ook in Maagd staat. Dat betekent succes, gezondheid en geluk in het leven in het algemeen! 

FEBRUARI Ondertussen is dit een beetje een "zo zo" maand voor jullie. Mentaal ga je sneller dan fysiek. 

MAART 14/15  September geboren Maagden zitten in een sterk transformatieproces (zacht uitgedrukt) en dat is vooral rond de 25e voelbaar. Eind Augustus geboren Maagden merken voorlopig een sterke behoefte aan onafhankelijkheid en bevrijding van vastgeroeste patronen.  

APRIL In April gaat het prima, er is echter wel veel discussie en kritiek in je omgeving (en misschien ben je er zelf ook meer toe bereid dan anders). Assertiviteit is aan de orde van de dag, laat het geen verbale agressie worden.. 

MEI Vanaf de 6e ben je weer volop met plannen voor de toekomst bezig, alhoewel het na de 19e tijd is om je relaties eens opnieuw te bezien.

JUNI Alles stroomt behoorlijk momenteel, je merkt ook dat je nog geschenken (of geld) krijgt die je nog tegoed had uit het verleden.

JULI Een prima maand, weinig spectaculair, maar je hebt je leven aardig onder controle en dat voelt goed. 

AUGUSTUS Vanaf de 11e ben je behoorlijk werklusti, en begint misschien zelfs aan het opruimen van een heleboel dingen. 

SEPTEMBER De opruimwoede is nog steeds niet over, ook geestelijk kan er een heel succesvol opruimproces plaatsvinden, of, met betrekking tot je gezondheid (een prima maand om te vasten bijvoorbeeld).

OKTOBER Oktober is je beste maand van het jaar op relatie- en liefdesgebied! 

NOVEMBER Dit is wel een goede maand om eens even hard te studeren en inzichten te verwerven voor jou. 

DECEMBER In December is het inzicht krijgen nog steeds aan de orde van de dag, met Kerst bevindt je je in wat rustiger vaarwater met goede sociale contacten. 

Naar bovenWEEGSCHAAL (23 september - 24 oktober)

JANUARI Jullie jaar begint lekker aktief, maar vanaf ongeveer half januari kun je wat vluchtneigingen hebben of anderen de zaken laten opknappen. Of je rust even uit en neemt het ervan,  en bent daar helder over, of je probeert zo assertief mogelijk te zijn en dus ook helder te zijn naar anderen toe, en dat is ongeveer de boodschap van de kosmos. 

FEBRUARI In deze maand wordt het wat rustiger en ook produktiever in je leven. Eind september geboren Weegschalen kunnen het wat moeilijk hebben: je ervaart weinig steun, neem gewoon verantwoordelijkheid en doe zoveel mogelijk dingen zelf. 

MAART Rond 8 Maart nemen de dingen een wending. Het is tijd om dingen grondig aan te pakken en serieus je verantwoordelijkheid te nemen. Doe het allemaal zelf en voer de dingen die je van plan bent nu ook echt uit.

APRIL In deze maand stroomt je leven weer een stuk beter, je kontakten met mensen zijn hersteld en je sociale leven, dat heel belangrijk is voor een Weegschaal, gaat de goede kant weer uit.

MEI Ook in deze maand heb je het prima naar je zin. Aan het eind van de maand heb je zelfs de leukste gesprekken met oude vrienden en is ook daar herstel van kontakt mogelijk. 

JUNI In deze periode zijn de 3-8 oktober jarige Weegschalen aan de beurt voor een bezinning. Keer eens naar binnen, en neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven, stel je met andere woorden niet te afhankelijk op, want dat loopt niet zo goed. Voor andere Weegschalen is het een maand om veel dingen die je op je hart hebt met anderen uit te spreken, en dat loopt heel fijn! 

JULI Deze maand is bijna feestelijk te noemen voor de meeste Weegschalen! 

AUGUSTUS Ga nog even door met verantwoordelijkheid te nemen, vanaf het eind van de maand krijgen alle Weegschalen een jaar lang kans op kans, en ervaren succes op succes, in heel veel dingen die belangrijk zijn voor je relaties en je werk. 

SEPTEMBER Een perfekte maand voor de meesten van jullie met veel vriendschap, hartelijkheid, en hulp, zowel van anderen naar jou toe, als van jou die voor anderen klaarstaat. 

OKTOBER Als je tussen de 19e en 22e jarig bent, kun je een heel serieus jaar verwachten waarin je leven een concrete wending neemt en met succes als je goed bij jezelf blijft. De andere Weegschalen kunnen veel meer verwachten van juist relaties en een perfecte verjaardag (en daarom ook een geweldig jaar) tegemoet zien. 

NOVEMBER Verwacht het onverwachte tussen 9 en 13 november en neem geen overhaaste beslissingen in die periode. Als Weegschaal heb je trouwens de neiging niet eens om dat te doen, omdat je meestal alles goed overweegt en van alle kanten bekijkt. 

DECEMBER Vooral na de 17e wordt dit een heel leuke maand, de hartstocht kan zelfs hoogtij vieren voor die  Weegschalen die net verliefd zijn en andere Weegschalen (her) ontdekken wellicht wat Echte Liefde betekent. 

Naar boven


 

SCHORPIOEN (24 oktober - 23 november)

JANUARI:  Alle Schorpioenen die tussen 24 Oktober en 12 November geboren zijn kunnen een belangrijk jaar verwachten, zoals dat voor de andere Schorpioenen in 2003 gold. Jullie `pad` verandert door het bovenkomen van oude patronen van wantrouwen, waarna jullie veel meer vertrouwen in het `gewone leven op aarde` krijgen. De verandering komt door belangrijke contacten op zielsgebied. 

FEBRUARI: In de tweede helft van de maand lukken een aantal dingen waarschijnlijk niet, en word gewoon geduld van je gevraagd. 

MAART: Een prima maand, vanaf de 9e worden veel dingen een stuk duidelijker. 

APRIL: Er is behoorlijk wat onrust om je heen, het zal je goed doen te luisteren naar je partner. 

MEI: Frustratie bij iedereen rond de 24e vooral op emotioneel gebied, maar ook wat huisvesting en verrbouwingen betreft, maar als Schorpioen ben jij een van de weinigen die juist daar goed mee om kan gaan. 

JUNI:  De frustraties van de vorige maand gaan nu langzaam maar zeker de goede kant op, vooral als je goed communiceert met je omgeving. 

JULI: De dingen zullen deze maand veel beter gaan als je niet te ikkig bent en wat meer klaarstaat je vrienden te helpen. 

AUGUSTUS: Een maand vol reizen,  kontakten,  beweeglijkheid en werk en met de liefde kan het uitstekend verlopen. 

SEPTEMBER: Afwisseling tussen feest en werk deze maand! 

OKTOBER:  Het is tijd om iets leuks te doen met je partner, en er even tussen uit te gaan. 

NOVEMBER: vanaf de 20e staat Venus ook in Schorpioen en breekt de beste tijd van het jaar aan voor jou!  

DECEMBER: Dit is ook een geweldige maand, en voor jullie kan een kerstvakantie buiten de deur het geschenk aan jezelf voor het hele jaar zijn.BOOGSCHUTTER (23 november -22 december)

JANUARI: Boogschutters hebben zelden een slechte start van het jaar; dit jaar zullen met name de 13-15 December geboren Boogschutter de misschien wel grootste veraderingen van hun leven meemaken en echt in hun kracht komen.  

FEBRUARI: Wat de liefde betreft is Februari vol nieuwe kansen, wat je energieniveau betreft echter nog niet helemaal. 

MAART: Vanaf de tweede helft loopt het beter en na de 22e is je energie ook weer op peil.

APRIL: Emotioneel wil het niet zo, maar je kunt wel heel veel dingen van je liefdesleven goed bespreken met anderen!

MEI: Met je liefdesleven wordt het steeds interessanter, dacht je dat je wist hoe het zou gaan, blijkt alles anders te lopen naarmate de maand vordert, mogelijk omdat je je zorgen nu beter kunt delen met de ander en goede feedback krijgt, zodat er sprake is van een herstel na de eventuele problematiek.  

JUNI : De trend van steeds beter in je relatie staan zet zich nu gewoon door. 

JULI: Een leuke maand voor je waar je wellicht veel onderweg bent voor je werk (niet eens noodzakelijkerwijze op vakantie). Wat natuurlijk ook nog kan, is dat je op vakantie aan het werk bent en leuke ideeen tegenkomt daarvoor. 

AUGUSTUS: Een geschikte maand voor Boogschutters om op vakantie te gaan: een aantal van jullie zullen er zelfs hevige vakantieliefdes op na houden. 

SEPTEMBER: Ook September is niet slecht voor een (werk) vakantie, je zit hoe dan ook prima in je vel. 

OKTOBER: Deze maand kan het echt geen kwaad eens even goed aan het werk te gaan, dingen op je bureau op te ruimen en te ordenen. 

NOVEMBER: November begint prima maar naarmate de maand vordert zijn er wat broeierige zaken die opeens aan het licht komen, en emotioneel niet makkelijk hoeven te zijn. Wees wat sensitiever dan je normaal bent. 

DECEMBER: Pas vanaf de kerst lopen de dingen weer zoals ze helemaal goed voelen voor jou! 

Naar bovenSTEENBOK ( 22 december - 21 januari)

JANUARI: Een aantal Steenbokken hebben het dit jaar niet makkelijk, in die zin, dat dingen die 7 jaar geleden begonnen in het huiselijke deel van je leven, nu om een herorientatie vragen. Je kunt het als een 7 jaars dip voelen, maar ook als een proces om te leren je emoties beter te uiten. (Steenbokken die rond de kerst geboren zijn hebben dit proces al weer achter de rug)

FEBRUARI: Probeer deze maand wat afstand te nemen en te relativeren: dat helpt bij het feit dat relaties nogal stroef lopen momenteel. 

MAART: Deze maand loopt het een stuk beter, en gelukkig in jouw eigen tempo: je hebt alles weer beter in controle. 

APRIL: Probeer een beetje op te passen met wat je zegt, hou de dingen bij jezelf en maak anderen geen verwijten. Doe het trouwens ook een beetje rustig aan in het verkeer. 

MEI: Mei kan knap emotioneel worden,  vooral in het weekend van de 22e en vooral voor begin Januari jarige Steenbokken.

JUNI:  je hebt deze maand veel meer succes in je leven, en naarmate de maand verstrijkt loopt alles ook veel soepeler met betrekking tot je emoties. 

JULI: De meeste Steenbokken profiteren dit jaar en met name deze maand van succes op hun werk, zelfs als het emotioneel soms wat stroef loopt in je leven en je daardoor niet eens merkt dat je veel succes hebt. 

AUGUSTUS:  Er bestaat de mogelijkheid voor liefde op je werk, met een collega dus... maar of dat verstandig is.. 

SEPTEMBER: Vanaf 11 september loopt je leven weer wat ordelijker en voel je je beter in je vel. 

OKTOBER:  Oktober is geen slechte maand voor Steenbokken voor wat jullie financiele en relationele situaties betrreffen. Je hebt de dingen nu helderder door en krijgt wat grip op je emoties. 

NOVEMBER: Gek genoeg is dit de beste maand voor jullie Steenbokken om op vakantie te gaan. 

DECEMBER: December is druk voor jullie, en verder bijna een "gewone" maand. 

Naar boven


WATERMAN (21 januari - 19 februari)

JANUARI: Het jaar begint optimaal, met Venus ook in het teken Waterman. In de tweede helft kun je wat bijkomen en orde op zaken stellen. 

FEBRUARI Begin Februari geboren Watermannen hebben een beetje een vreemd jaar: ze worden toegankelijker maar raken hier en daar ook in verwarring en dat laatste geldt alle Watermannen rond 2-4 Februari ook.  Voor het overige gaat de maand Februari in alle rust voorbij.

MAART:  Sommigen kuunnen een griepje oplopen als dat eind Februari nog niet gebeurde, het is dan ook tijd om even aandacht aan je eigen lichaam te schenken en niet nog meer op je schouders te nemen. 

APRIL:  April is vooral een heel gezellige maand voor jou Waterman. 

MEI: In de tweede helft van mei ontmoet je mogelijk een oude liefde, en krijgt wellicht ook geld terug wat je niet verwacht had. 

JUNI: Voor jou is Juni een goede maand om eens even je huis op te knappen.

JULI: Vooral in sociaal opzicht wordt dit een leuke maand, en voor Watermannen op het liefdespad staat het er nu ook niet slecht voor. 

AUGUSTUS: Vanaf 11 augustus is het tijd voor reparaties. Of aan je huis, of aan je relaties,  of aan je gezondheid. Dus schenk aan die dingen aandacht.

SEPTEMBER: Deze maand kunnen er wel eens belangrijke dingen besloten worden, bijvoorbeeld met je relaties of met vrienden. Een afscheid en een nieuw begin is niet onmogelijk. Het eind van de maand is heel succesvol voor je. 

OKTOBER: In oktober heb je het meer dan gemiddeld druk op je werk met allerlei afspraken en contacten met mensen. Wel leuk dus, maar tegen het eind ook erg vermoeiend 

NOVEMBER: Dit wordt een van de betere maanden voor je, vooral omdat je een aantal echt heel diepe gesprekken met anderen hebt die de lucht klaren. 

DECEMBER:  Na 17 December wordt het leven minder intens en kun je genieten van een vakantie, echt genieten, binnenshuis of buitenshuis, dat maakt niet uit.  

Naar boven


 

VISSEN (19 februari - 21 maart)

JANUARI: Tussen 20-26 Februari jarige Vissen kunnen een jaar met veel meer onafhankelijkheid en zelfstandigheid tegemoet zien, terwijl de Vissen die vanaf 9 Maart geboren zijn mogelijk van studie veranderen of er eentje beeindigen dit jaar. Januari wordt vanaf de etweede helft een topmaand voor jullie allemaal!

FEBRUARI: De eerste week loopt Venus ook in Vissen hetgeen heel gunstig is voor de liefde. Overigens staan de in Maart geboren Vissen het hele jaar onder een gunstig gesternte wat de liefde betreft.  

MAART:  Ook een prima maand, maar probeer in de eerste tien dagen wat te werken aan je zelfvertrrouwen. 

APRIL: Een drukke maand met veel bezoek. Kinderen kunnen speciaal je aandacht vragen. 

MEI: Vooral aan het eind wordt het heel gezellig in je huiselijke omgeving. Kinderen eisen nog steeds je zorg. 

JUNI : Druk, maar niet overdreven bijzonder, deze periode.

JULI: Een goede maand om heel creatief te zijn en je in toneel, schilderkunst of muziek uit te drukken, of anders kunstzinnige therapie aandacht te geven in je werk. 

AUGUSTUS: Een wisselvallige maand, met wat stoornissen op communicatief gebied of met betrekking tot reizen die je geboekt hebt. Je bent assertiever dan anders. 

SEPTEMBER:  Een nogal voortvarende maand met de nadruk op veel samenwerken met anderen. 

OKTOBER: Een uitstekende maand voor alles en nog wat behalve voor de liefde.

NOVEMBER: In Novevmber loopt het beduidend beter wat die liefde betreft vooral aan het eind van de emaand.

DECEMBER: Je sluit het jaar af met een uitstekende maand, maar zelfs als je vakantie hebt, is je geest wat te druk om echt goed te ontspannen, je slaapritme is wat verstoord. Wees dan maar creatief in het bedenken van nieuwe plannen voor de toekomst.  

Naar boven

 

Wist je overigens dat er een vierjarige cyclus bestaat wat betreft het begin van een bepaald sterrenbeeld (intrede van de Zon in een teken?) Als je twijfelt over je exacte sterrenbeeld kan onder meer de volgende tabel wellicht althans een klein beetje dienst doen: voor het exacte tijdstip op een dag dat de Zon van teken wisselt (en dus het sterrenbeeld verandert) heb je helaas een echte horoscoop nodig.

het teken...begint op.. in een schrikkeljaar 1e jaar na een schrikkeljaar 2e jaar na een schrikkeljaar 3e jaar na een schrikkeljaar
Ram 20 maart 20 maart 21 maart 21 maart
Stier 20 april 20 april 20 april 20 april
Tweelingen 21 mei 21 mei 21 mei 21 mei
Kreeft 21 juni 21 juni 21 juni 22 juni
Leeuw 22 juli 23 juli 23 juli 23 juli
Maagd 23 aug. 23 aug. 23 aug. 23 aug.
Weegs. 23 sept. 23 sep. 23 sep. 23 sep.
Schorpioen 23 okt. 23 okt. 23 okt. 24 okt.
Boogs. 22 nov. 22 nov. 22 nov. 23 nov.
Steenbok 22 dec. 21 dec, 22 dec. 22 dec.
Waterman 21 jan. 20 jan. 20 jan. 20 jan.
Vissen 19 feb 18 feb 19 feb 19 feb