Les Cézars


Grand Cézar    Meer info

Oncle Cézar    Meer info

Petit Cézar 1    Meer info

Petit Cézar 2    Meer info

Presque Cézar    Meer info

Les Cézars

Grand Cézar gangmaker voor de meeste fietsavonturen op deze website. Kocht een huis in Frankrijk, een betere fiets en de zoveelste GPS. En ... stak al de rest aan. Reed een paar keer de Marmotte (cyclosportive in de Alpen), probeert het dit jaar in La Canibalette (cyclosportive rond de Mont Ventoux) en droomt in stilte van nog een Marmotte. Trekt elk jaar met zijn fiets, tent, slaapzak en zijn oudste zonen enkele dagen door Frankrijk.

Oncle Cézar geboren maar (nog?) niets bewezen fietstalent. Gadget geek en materialenfreak die zich dit jaar realiseerde dat fietsen met 16kg minder lichaamsgewicht wellicht efficienter is dan een nog lichtere fiets te kopen. Mechano van dienst omwille van snelste bandwisseltijd. Zweert bij opmetingen, afwegingen en bijregelingen en kent het geheim van fietsen zonder zadelpijn. Wil in la Canibalette een verpletterende tijd neerzetten.

Petit Cézar 1 freewheeler en warmbloed, altijd fun en altijd te warm. Vooral gespecialiseerd in wielertattoos. Sinds dit jaar lid van de Demerspurters.

Petit Cézar 2 liever mountainbiker dan wielrenner, maar vooral voetballer. Weet nog niet of hij van klikpedalen houdt maar wel van afdalen en van carré-confiture onderweg.

Presque Cézar benjamin van het team en danig gefrustreerd dat hij nog niet meemag met zijn vader en broers op fietstrekking door Frankrijk. Grijpt elke kans die hij heeft om zijn moeder duidelijk te maken dat zijn tijd weldra ook aangebroken is om het team te vervoegen.