Klik hier: nieuwe website

 

BOSKLASSEN IN HET KASTEEL " OBSINNICH"

 

        Het Kasteel "Obsinnich" bevindt zich in het oostelijk deel van de Voerstreek, tussen Teuven en Remersdaal, dichtbij de grens met het Land van Herve. Een kleine beek stroomt door het domein dat door een waardevol landschap met bossen en weiden wordt omringd. Dit 4 ha grote landgoed is voorzien van verschillende sportvelden en een speeltuin.

 

            In het Kasteel zelf vindt U op de benedenverdieping 2 eetzalen, 2 feestzalen, een lerarenlokaal, 3 klassen met borden, 2 lokalen voor diverse bezigheden en een overdekte binnenplaats waar u schoenen en kleren kunt opbergen en waar bovendien een wasplaats en WC te uwer beschikking staan.

 

            Het Kasteel bevat in totaal 120 bedden. Op de drie verdiepingen kunt U over 4 tot 10 personenkamers beschikken, allemaal voorzien van sanitair. Dekens en kussens kunt U ter plaatse bekomen. Verschillende douches zijn ook beschikbaar.

 

            In de keuken wordt het accent gelegd op evenwichtige menu's die zowel voor hun voedingswaarde als voor hun culinaire smaak op prijs gesteld worden.

 

  

TALRIJKE BEZIENSWAARDIGHEDEN IN ONZE STREEK.

 

Voor meer inlichtingen en /of reservaties :

 

Tel : 04 381 12 89          Fax : 04 381 12 95

info@castelnotredame.be

  

U bent steeds welkom ons domein te komen bezoeken

Terug naar "Castel Notre-Dame"

jlx@wallon.net - 19/1/08