logo
 Platform Milieuprofessionals
 
 
 

Wat en waarom van het Platform Milieuprofessionals?

Een unieke bundeling van expertise in de milieusector

Het Platform Milieuprofessionals is een netwerkorganisatie van zelfstandige milieuexperten met als doel haar klanten een breed en multidisciplinair dienstenpakket aan te bieden tegen een competitieve prijs.

Onafhankelijk:

De experten zijn niet gebonden met een grote groep of organisatie en kunnen dus vrij allianties aangaan in functie van de vraag van de klant. Wij zoeken de beste oplossing voor U de klant en denken mee vanuit uw standpunt. Wij kunnen u ook een second opinion aanbieden.

Multidisciplinair:

Alle nodige expertises zijn aanwezig of worden voor de klant bijeen gezocht. Een centraal aanspreekpunt is hierbij een duidelijke meerwaarde.

Op maat van de klant:

De experten analyseren samen met de klant de vraag/probleemstelling zodat een correcte oplossing wordt aangeboden. Alle opdrachten zijn maatwerk i.f.v. de werkelijke noden van de klant en zonder onnodige ballast.

Vertrouwen:

Binnen het platform staan de experten elkaar bij in moeilijke dossiers. Capaciteitsproblemen worden vermeden door het brede netwerk.

Service-minded:

Alle opdrachten worden conform de afspraken met en de wensen van de klant afgewerkt. Een hoge service en klantentevredenheid geldt als uitgangspunt. Wij staan voor u klaar, snel en adequaat.

No-nonsense aanpak:

Er wordt altijd naar een "to-the-point" oplossing gezocht en dit tegen een concurrentiële prijs.

Eén aanspreekpunt:

Alle projectcommunicatie verloopt via één van onze projectcoördinatoren. Daardoor wordt de opvolging voor u beheersbaar en eenvoudig.