Home


Welkom op onze website


Passen wij echt bij elkaar,
Dat zoeken we uit al te gaar.

Meer dan 20 jaar ervaring

Allemaal Poezen is een erkend adoptiecentrum dat zich bezig houdt met de opvang van thuis- en kansloze poezen, die na een korte rust- en/of herstelperiode naar een nieuw warm nestje kunnen verhuizen.


Ons domein


Het poezenverblijf bestaat uit een buitenren en een binnenschuur. Buiten kunnen al onze poezen naar hartenlust ravotten of luieren, binnen krijgen ze eten en kunnen ze slapen.  Poezen en katers die net zijn aangekomen worden voor enkele dagen in quarantaine gezet, zodat ze rustig kunnen acclimatiseren; daarna kunnen ze wennen aan de omgeving en aan de andere 'gasten'.  Veranderen van omgeving en situatie kan héél stresserend zijn voor een kat, vandaar dat we de gewenning zo rustig mogelijk proberen te laten verlopen.

In de kijker


07-01-2019
Gelukkig NieuwjaarU wenst afstand te doen van een kat ? MAIL ONS met vermelding van uw tel. of GSM-nummer.


30-09-2018

Laatste warme zomerstralen....
Onze website bezoeken ? Tik www.allemaalpoezen.net in je browseradresbalk en surf er zo heen. Gebruik bij voorkeur NIET de zoekmachines, noch de doorklikmethode want die leiden sommige browsers om.

Als je problemen ondervindt, probeer eerst je geschiedenis en/of cookies te wissen. Overweeg dan ook eens een nieuwere versie van je browser, een andere browser of F-secure Search ( https://www.f-secure.com/nl_BE/web/home_be/search ), het laatste is een 'voor-alles-goed' alternatief voor veilig surfen.

Men zegge het verder....


Je kat komt ‘s avonds niet naar binnen, je roept en roept, maar geen gehoor…

Site van en voor vermiste poezen : www.vermistekatten.beSfeerbeeldTe midden van een kleurrijke natuur in een rustgevende omgeving bekomen de poesjes al snel van hun trieste ervaringen.  Dankbaarheid is hun grote troef, een goed baasje zal dat voor altijd ervaren.

Steriliseren is beschermen


Sterilisatie en castratie zorgen voor een aangenamer kattengezinslid !
Sterilisatie en castratie zorgen ervoor dat uw kat gezonder blijft !

Sterilisatie en castratie om onnodige zwangerschappen te voorkomen !

Meer weten ? www.leukeennestje.nl en de infobrochure van de overheid.

LOGO AP 17-12

EEN KATJE ADOPTEREN

... kan uitsluitend na telefonische afspraak en enkel binnen de hierna vermelde tijdstippen. Tel. 0478/31.28.73 (bellen tussen 10u30-12.00u en 14.00u-15u30).

Maandag : gesloten
Donderdag : gesloten

Zaterdag en zondag ben je welkom zonder afspraak van 14u tot 16u

   ©melanina  (design met www.mijn-eigen-website.nl)