Welkom op onze website


Passen wij echt bij elkaar,
Dat zoeken we uit al te gaar.

Meer dan 20 jaar ervaring

Allemaal Poezen is een erkend adoptiecentrum dat zich bezig houdt met de opvang van thuis- en kansloze poezen, die na een korte rust- en/of herstelperiode naar een nieuw warm nestje kunnen verhuizen.


Ons domein


Het poezenverblijf bestaat uit een buitenren en eenbinnenschuur. Buiten kunnen al onze poezen naar hartenlust ravotten of luieren, binnen krijgen ze eten en kunnen ze slapen.  Poezen en katers die net zijn aangekomen worden voor enkele dagen in quarantaine gezet, zodat ze rustig kunnen acclimatiseren; daarna kunnen ze wennen aan de omgeving en aan de andere 'gasten'.  Veranderen van omgeving en situatie kan héél stresserend zijn voor een kat, vandaar dat we de gewenning zo rustig mogelijk proberen te laten verlopen.In de kijker

24-04-2017

Even pauze.
            6 mei weer terug.Wij lassen even een pauze in.  Allemaal Poezen is gesloten en we zijn ook telefonisch niet bereikbaar.

Hoogdringende vraag of melding ? Stuur ons dan bij voorkeur een  emailtje of een sms.
Af en toe worden onze 'inboxen' geopend om hoogdringende vragen te bekijken.  Op zaterdag 6 mei gaan deuren en lijnen weer open en staan we weer helemaal tot uw dienst. 

Alvast bedankt voor uw begrip.08-04-2017

Vrijwilligers gezochtWij mogen gelukkig beroep doen op een aantal vrijwilligers die de handen uit de mouwen weten te steken. Binnenkort komt de zomerperiode er aan en wordt het ook weer drukker.  Spijtig genoeg traditioneel een periode waarin heel wat volwassen poezen en kittens niet (meer) welkom zijn thuis.
Wij zoeken daarom extra vrijwilligers die zich voornamelijk op dinsdagvoormiddag kunnen vrijmaken of die kunnen inspringen als er iemand om één of andere reden niet kan komen.

We zoeken mensen die kattenbakken, etensbakjes en poezenverblijven met plezier schoonmaken en daarna de poezen willen voederen, knuffelen, borstelen... Zelfstandig kunnen werken, weliswaar na een uitgebreide inforonde, is wel noodzakelijk.

Kunt u zich op dinsdagvoormiddag en/of zaterdagochtend enkele uurtjes vrijmaken of af en toe eens inspringen ? Neem dan snel contact met ons op voor verdere info en/of afspraken. Tel. 0478/31 28 73 (tussen 10u30 en 17u30, maandag en donderdag gesloten).
11-08-2016


Elk verhaal heeft twee kanten, hoe kan iemand dan een oordeel vellen gebaseerd op één kant ervan....-

Er zijn soms mensen die uit boosheid, teleurgesteldheid of andere gevoelens, kwalijke berichten verspreiden.  Als Allemaal Poezen veeleisend is in verband met voeding, verzorging, welzijn van katjes dan is dat in het belang van de dieren, hun welzijn en gezondheid komen hier op de eerste plaats.  Dat en geen andere motieven.

Het is spijtig als mensen dat in twijfel trekken, nog spijtiger als mensen hun frustraties afreageren door onwaarheden te verspreiden.  Als u een vraag voor ons hebt, zelfs al is die kritisch, u mag ze ons altijd stellen.  We zullen u zo goed als in onze mogelijkheden ligt te woord staan.
Onze website bezoeken ? Tik www.allemaalpoezen.net in je browseradresbalk en surf er zo heen. Gebruik bij voorkeur NIET de zoekmachines, noch de doorklikmethode want die leiden sommige browsers om.
Als je problemen ondervindt, probeer eerst je geschiedenis en/of cookies te wissen. Overweeg dan ook eens een nieuwere versie van je browser, een andere browser of F-secure Search ( https://www.f-secure.com/nl_BE/web/home_be/search ), het laatste is een 'voor-alles-goed' alternatief voor veilig surfen. Men zegge het verder....


Je kat komt ‘s avonds niet naar binnen, je roept en roept, maar geen gehoor…

Sites van en voor vermiste poezen : www.vermistekatten.be, www.animalost.beSfeerbeeldTe midden van een kleurrijke natuur in een rustgevende omgeving bekomen de poesjes al snel van hun trieste ervaringen.  Dankbaarheid is hun grote troef, een goed baasje zal dat voor altijd ervaren.

Steriliseren is beschermen


Sterilisatie en castratie zorgen voor een aangenamer kattengezinslid !
Sterilisatie en castratie zorgen ervoor dat uw kat gezonder blijft !
Sterilisatie en castratie om onnodige zwangerschappen te voorkomen !

Meer weten ? www.leukeennestje.nl en de infobrochure van de Federale Overheid.

EEN KATJE ADOPTEREN

... kan uitsluitend na telefonische afspraak en enkel binnen de hierna vermelde tijdstippen. Tel. 0478/31.28.73 (bellen tussen 10u30 en 17u30).

Maandag : gesloten

Dinsdag en woensdag
van 10u30 tot 17u30

Donderdag : gesloten

Vrijdag
van 10u30 tot 17u30

Zaterdag en zondag ben je welkom zonder afspraak
van 14u tot 16u


   © www.mijn-eigen-website (design melanina)