::home::

::pc onderhoud::

::software design::

::kontakt::

::info aanvraag::

A-Ware is een jong bedrijf in Izegem dat KMO's en particulieren helpt in het onderzoeken en oplossen van computer problemen.
A-Ware maakt u wegwijs in de informatica jungle.

A-Ware :: als het u allemaal teveel wordt

U kent het fenomeen, net als je bezig bent met een belangrijke taak uit te voeren op je pc, laat uw computer het afweten. Er is altijd wel iets dat verkeerd loopt : uw printer werkt niet meer, uw tekstverwerker crasht, het netwerk valt uit, internet is onbereikbaar, email werkt niet meer, uw bestanden zijn verdwenen, bepaalde configuraties zijn onjuist... . Het arsenaal aan potentiële computer problemen is groot.

A-Ware is zich van deze problemen bewust en is ook van mening dat niet iedereen computer expert kan zijn. Daarom biedt A-Ware professionele en betaalbare computer service, support en onderhoud aan. Het probleem wordt onmiddellijk onderzocht en opgelost, soms is een kant en klare oplossing niet direkt voorhanden maar wordt u wel verder op weg geholpen het probleem op te lossen, bijvoorbeeld met u door te verwijzen naar gespecialiseerde firma's...

 

A-Ware :: vakbekwaam en professioneel

A-Ware onderzoekt uw computer en stelt een diagnose. Software problemen worden nader onderzocht en waar mogelijk ogenblikkelijk opgelost. Stellen zich andere problemen, dan biedt A-Ware u het nodige advies om de problemen vooralsnog op te lossen.

Jaren ervaring in windows software ontwikkeling maken dat A-Ware een computer expert is en een diep inzicht heeft in de werking van de verschillende Microsoft Windows besturingsssytemen en bijgevolg een grote affiniteit bezit met de verschillende instellingen die bij email, netwerk, internet, modems, ... komen te kijken.

Door deze ervaring is A-Ware uitstekend in staat uw kleine tot middelgrote software projecten te realiseren. Dit kan gaan van éénvoudige websites tot volledig op maat gemaakte (web-) toepassingen. Bezoek de info aanvraag sectie voor meer informatie.