==> MARCO PANTANI fansite voor België en Nederland


Il Pirata
> Biografie
> Carrière
> Palmares
> Nieuws
> Foto's
Informatie
> Fiets
> Carrera
> Mercatone Uno
> Literatuur
> Museum
> Fans
Interactief
> Downloads
> Gastenboek
> Forum
> Links
> Contact

Free counter and web stats


In 2004 verliet wielerkampioen, Marco Pantani het leven op valentijnsdag na enkele jaren vol pech en achtervolging door het gerecht en de media.

Via deze weg wil ik een oproep doen om de piraat te herdenken als de man die alle bergen overwon en die alle wielerfans in beroering liet na fenomenale prestaties in de Giro d'Italia en Tour de France.

Marco, je blijft in ons hart!

Pantani bikes

Vanaf nu zijn er ook Pantani fietsen op de markt, momenteel aangeboden op www.pantanibikes.it

Tutto Pantani

8 dvd's te koop bij de Gazetta dello sport !!!

Film: Il Pirata. Marco Pantani

Op de Italiaanse televisiezender Rai Uno werd de biografische film over het leven van Marco Pantani uitgezonden. De 100 minuten durende film was een succes met meer dan 5 miljoen kijkers in eigen land en 20% marktaandeel. De acteur die in de huid kruipt van Marco is Rolando Ravello.

Het is niet bekend of de film ook in het Nederlands beschikbaar is in de nabije toekomst maar deze site houd je op de hoogte!

Meer nieuws via de nieuwsrubriek!

Matt Rendell zat jarenlang in het spoor van Marco Pantani en heeft nog steeds contacten met zijn familie en vrienden. Daardoor kon hij een mooie biografie samenstellen over het leven van de piraat die als beste klimmer van zijn generatie werd bestempeld.

Een aanrader: meer info

Nederlands geschreven - 18,95