Wij willen uiteraard het warm water niet opnieuw uitvinden.  Daarmee bedoelen we dat andere quizploegen ons reeds voor waren met het opstellen van lijstjes allerlei.  Hieronder vind je een staalkaart van wat voor leuks er op het internet zoal te rapen valt voor leergierige mensen...

Quizploegen in Vlaanderen

AJAX.  Een ploeg afkomstig uit dezelfde streek als Quizimodo. 

ANDES SURVIVORS.  Niet alleen één van de betere ploegen, maar tevens de thuisbasis van Steven De Ceuster.  Hij is het brein achter de HUMO-quizranking.  Op deze site vind je bijvoorbeeld ook de besprekingen terug van verschillende quizzen.  Een onvermijdelijke halte op uw surftocht door quizzend Vlaanderen. 

ALEYDIS.  Mooie site met een up-to-date quizkalender van deze ploeg uit de Top 20. 

BOSUILEN.  Hele mooie site met leuke animaties van dit sterke team. 

BRAINSTORM.  Ploeg uit Mechelen die haar naam had vóór die andere Brainstorm in de prijzen viel op het Eurovisiesongfestival.   

CAFE RENE.  Ook al zo'n slimme mannen die van Café René.  Maar hun site is vooral gekend vanwege de ongeëvenaarde quizkalender die ze bijhouden.   

CLOCKWORK.  Originele website van deze sterke Leuvense ploeg.  Een bezoekje waard.

DAWETEKNI.  Deze mannen zijn al jaren met quizzen bezig. 

DE LAATSTE RONDE.  Zeer mooi opgebouwde site van deze mannen uit de Rupelstreek.  Zeker gaan kijken !!!

DOLLE KONIJNEN.  Oost-Vlaamse quizploeg die ontstond in volle dioxinecrisis.  Ooit al eens een konijn in een tijgervelletje gezien?  Dan bent u hier aan het juiste adres.

DONER KEBAB.  Jonge ploeg uit Tervuren die in navolging van Quizimodo met een soort dagboek gestart zijn.

HUMO.  Op THE WILD SITE van Humo vind je het Quizdistrict.  Een pagina met wekelijks 5 nieuwe quizvragen en de enige échte HUMO-quizranking geproduceerd door Steven De Ceuster. 

KGB.  In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden hebben deze mensen geen vaste verblijfplaats op het Falconplein.  Neen, deze erg volledige en mooi uitgebouwde site wordt gestuurd vanuit Bouwel (of all places), vandaar de B in de naam.  KG = Kwisgenootschap.

Kindsheid Jesu.  Site van quizploeg BEKAN JUST.

LOS FLIPPOS EN SALA.  Zeer leuke site van deze quiz- én zaalvoetbalploeg. 

LOS HOMBRES AL BORDE DE UN ATAQUE DE NERVIOS.  Deze website is een echte must.  Niet alleen mooi opgebouwd maar ook supergrappig.  Een zonde als je de Hombres niet bezoekt.

PANDORA. 

PSYCHOBURGER.  Leuke website van -alleen al wegens de naam- een veelbelovende nieuwe quizploeg.

WABLIEFT.

Superinteressante links naar informatie allerlei

De BOSUILEN hebben een mooi lijstje van interessante Links bijeengesprokkeld.  Let op: voor u het weet bent u enkele uren aan het surfen...

Ook de KGB'ers hebben hun resultaten van uren surfen verzameld in een overzichtelijke lijst met links.   

Quizvragen op het internet

Dorpsquiz KWISPELS   

M.A.K.-Quiz (Brainstorm)

HIJSERS-Quiz

BOSUILENQUIZ

KIQQER-Quiz

QUIZ DAWTEKNI

CLOCKWORKQUIZ