Het dorp is de perfecte uitvalsbasis voor talloze wandel- en fietstochten in de Savinje vallei.  Ook meer avontuurlijke sporters kunnen er terecht voor rafting, paragliding en bergbeklimmen. De natuurgebieden Logarska Dolina, Robanov Kot en Matkov Kot liggen vlakbij. De weg naar de unieke ijsgrot op de berg Raduha vertrekt vlakbij Luče.  Historische boerderijen in prachtige planina’s (alpenweiden), kloosters, burchten en Romeinse overblijfselen vormen de culturele kers op de taart.  Meer informatie over Luče en omgeving.

Het dorp Luče en omgeving

 

Het huis bevindt zich in een rustig, doodlopend straatje in het dorp, vlakbij de samenvloeiing van de Savinje en de Lučnica. Binnen een straal van een 500 meter vind je een bank met geldautomaat, post, kleine supermarkt met verse bakker en slager, toeristische informatie, 2 cafés en restaurants.

Luče
Ruime vakantieappartementen

In het gezellige dorpje Luče ob Savinji, centraal in de Savinjevallei, bieden we twee ruime en modern ingerichte vakantieappartementen voor 6 à 8 personen en een studio voor 2 à 4 personen.

> Home

Copyright © 2007 PM

 
Praktische informatie