Rallyteam Lootens - Minne

We heten u welkom op onze website, via deze weg willen we u heel wat informatie meedelen over ons reilen en zeilen in de rallysport.

We willen alvast onze talrijke supporters bedanken die ons aanmoedigen in weer en wind en er steeds zijn bij tegenslagen.

Seizoen 2011 word immers ons 10e jaar in de rallysport. Alles begon in 2001 met een standaard CitroŽn AX. In de loop der jaren evolueerde deze tot we in 2005 overstapten op een CitroŽn Saxo. Hiermee behaalden we onze eerste algemene zege in de TAC Rally. 2007 was de overstap naar Renault met een Clio RS.

Na 7 jaar enkel voorwielaangedreven wagens, stapten we in 2009 over naar een Mitsubishi Evo VI. Na enkele mooie ereplaatsen behaald te hebben, hebben we besloten deze weg te doen daar het financieel niet haalbaar bleef.

Het tiende jaar in de rallysport zal terug iets nieuws brengen... Na voorwielaangedreven en 4x4 wagens, is het nu de tijd voor een achterwielaangedreven BMW M3. Zo hopen we het publiek en onszelf het nodige plezier te geven.

Wim Lootens - Bert Minne
www.lmracingteam.be