[./index.html]
[./wie-start.html]
[./doelstelling.html]
[./inzameling.html]
[./verkopen.html]
[./tewerkstelling.html]
[./winkels-start.html]
[http://www.dekringwinkel.be]
[./links.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Wim Dries
voorzitter vzw De KooP
Als voorzitter van vzw De Koop streef ik samen met onze organisatie drie doelstellingen na: Milieubewustzijn stimuleren door hergebruik, tweedehands spullen voordelig aanbieden en sociale tewerkstelling bevorderen.
Deze drie doelstellingen passen perfect in MVO :maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is dan ook onze ambitie om met de drie kringwinkels in ons gebied: Genk, Bilzen en Tongeren, een goede dienstverlening uit te bouwen, waarbij we streven naar een beter leefmilieu door hergebruik en verkleining van de afvalberg, maar waar wij ook aandacht hebben voor het tewerkstellen van kansengroepen en waarbij onze personeelsleden op een duurzame manier kunnen blijven werken voor onze vzw.
 
Onze medewerkers zijn gemotiveerd en vanuit deze motivatie zorgen zij ervoor dat onze winkels ook aangename plaatsen zijn voor zowel "een koopje" als een stukje ontmoeten van elkaar.
  
Met onze organisatie zijn we erin geslaagd de afgelopen jaren te bouwen aan een mooi project in Limburg, een project waarbij mensen centraal staan met als doel een heel klein beetje de wereld en Limburg te verbeteren. Vanuit de Raad van Bestuur, die enkel samengesteld is uit vrijwilligers, ben ik bijzonder blij te kunnen werken met een dergelijke organisatie en ik hoop dan ook dat u via deze website de nodige informatie vindt en de stap eens waagt tot in onze kringwinkels.
 
Hergebruiken is niet alleen “in”, het is ook uniek én het heeft een meerwaarde. Reden genoeg om eens binnen te springen.
 
Wim Dries
Voorzitter vzw De Koop