[./index.html]
[./wie-start.html]
[./doelstelling.html]
[./inzameling.html]
[./verkopen.html]
[./tewerkstelling.html]
[./winkels-start.html]
[http://www.dekringwinkel.be]
[./links.html]
[./winkels-start.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Wij streven ernaar om evenwichtige prijzen te hanteren, die eerlijk zijn:

        ten aanzien van de waarde van het product: basisproducten worden aan zeer lage prijzen verkocht (gemiddeld 10-30% van de nieuwwaarde), luxeproducten of producten van hoge kwaliteit zijn duurder (tot maximum 50% nieuwwaardeprijs) . Voor brocante, antiek en verzamelobjecten laten we ons adviseren door verschillende experts ter zake.

graphic     ten aanzien van onze klanten: Wij vinden het belangrijk dat iedereen producten kan kopen voor een gemiddeld levenscomfort. Daarom houden wij de prijzen op onze basisproducten bewust laag.

graphic     ten aanzien van onze vzw: Als kringloopcentrum worden wij door de overheid gesubsidieerd. Voor het grootste gedeelte van de kosten staan we echter zelf in. De inkomsten uit de verkoop worden vooral gebruikt voor het behoud en de creatie van arbeidsplaatsen in de sociale economie. We vinden het belangrijk om zo veel mogelijk zelfbedruipend te werken.
Daarnaast speelt ook de rotatie een rol. Er komen veel goederen binnen, dus moeten er ook veel goederen buiten. De kringloop in beweging houden, is ook een deel van onze filosofie. Goederen die te lang in de winkel staan, worden regelmatig afgeprijsd tot de helft van de prijs. Echt mooie of uitzonderlijke spullen blijven wel eens langer aan dezelfde prijs staan.


Afdingen op de prijs is in onze winkels niet mogelijk!
Onze Prijzenpolitiek