Windows Linux


Hier komt info te staan omtrend progjes die je in windows en linux kan gebruiken en die gerelateerd zijn met BeOS/Zeta


19-3-2004

Een update van Javashare is beschikbaar op de site. En een interview met de maker van JavaShare Bryan Varne kan je lezen op TBJ waar je ook de link kan vinden naar de site van Bryan. Hij is onlangs moeten verhuizen en had hierdoor buiten zijn werk geen internet meer voor ong 33 dagen waardoor zijn site ook wat achterstand opliep etc. ondertussen is die dus wel aan een update toe geweest en is hij stillaan aan de werken voor de volgende versie (2.1) bezig. Voor de mensen die nog steeds in Windows zitten en toch eens de sfeer en de p2p toestand van BeOS willen proeven dus zeker de moeite waard van installeren.


1-3-2004

Informatieve pagina tegengekomen van BNickName over de OpenBeOS Interface Kit waar BNickName op dit moment de classes voor schrijft. Simultaan is hij ook nog eens bezig een BeOS compatibele omgeving in Windows voor BeOS applicaties (toepassingen) te schrijven. Kijk eens op http://alpha.luc.ac.be/~ef00/ voor meer info, alsook de nodige screenshots. Het loont soms eens de moeite om Google eens aan het werk te zetten ;-)


Een van de beste apps in BeOS is BeShare ... ook het zenuwcentrum van de BeOS community. Het kan dan ook niet anders dan dat er voor de mensen die niet van windows of linux kunnen scheiden toch een mogelijkheid is om de ontwikkelingen in BeOS land te kunnen volgen. Of gewoon voor een leuke babbel onder de BeOS community.

Een van die programmatjes is unizone voor linux dat je kan vinden op het volgende adres kan vinden http://www.raasu.org/tools/windows/download.php programma is nog in ontwikkelingen dus daar moet je ff rekening mee houden.

Een ander is JavaShare een Windows tegenhanger waarmee je op het netwerk kan komen van BeShare dat je hier kan binnenhalen op dit adres: http://www.varnernet.com/javashare/index.jsp.